i5-13600KF için uygun anakart önerisi

• Konuyu başlatan xious
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 750
Bütçe
3500

xious

Decapat
Daha fazla  
Bütçemi çok aşmayacak ama bana önümüzdeki birkaç yıl sorun da çıkarmayacak bir LGA 1700 anakart bakıyorum, fiyat performans olarak ne önerirsiniz?

Sizce Gigabyte B660M Gaming tipi bişey almak çok mu riske kaçmak oluyor, yoksa idare eder mi beni? Eğer anakarttan çok fazla performans kaybı yaşamayacaksam oradaki bütçeyi başka parçalara aktarmayı düşünüyorum da...

Şu konuma bakmanı tavsiye ederim. Eğer elinde 12. nesil bir işlemci yoksa B660 anakart almanı önermem. Gerçi Gigabyte anakartlarda Q Flash özelliği varmış ama performansları diğerlerine göre bayağı bi düşük kalıyor. Ben de şu an 13600K için anakart arayışı içerisindeyim.

Şu konuma bakmanı tavsiye ederim. Eğer elinde 12. nesil bir işlemci yoksa B660 anakart almanı önermem. Gerçi Gigabyte anakartlarda Q Flash özelliği varmış ama performansları diğerlerine göre bayağı bi düşük kalıyor. Ben de şu an 13600K için anakart arayışı içerisindeyim.

Benim gördüğüm 13. nesil ile uyumlu olması için birçok anakartın BIOS güncellemesi gerekiyor, 660'larda ekstra olarak overclock yapamıyoruz sanırım bir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı