Bütçemi çok aşmayacak ama bana önümüzdeki birkaç yıl sorun da çıkarmayacak bir LGA 1700 anakart bakıyorum, fiyat performans olarak ne önerirsiniz?
Bütçemi çok aşmayacak ama bana önümüzdeki birkaç yıl sorun da çıkarmayacak bir LGA 1700 anakart bakıyorum, fiyat performans olarak ne önerirsiniz?
Benim gördüğüm 13. nesil ile uyumlu olması için birçok anakartın BIOS güncellemesi gerekiyor, 660'larda ekstra olarak overclock yapamıyoruz sanırım bir de.Şu konuma bakmanı tavsiye ederim. Eğer elinde 12. nesil bir işlemci yoksa B660 anakart almanı önermem. Gerçi Gigabyte anakartlarda Q Flash özelliği varmış ama performansları diğerlerine göre bayağı bi düşük kalıyor. Ben de şu an 13600K için anakart arayışı içerisindeyim.
Ürün kargolanmadan önce BIOS güncellemesi talebi
Merhabalar, şu anakartı satın almak istiyorum ancak bunu 13600K ile kullanacağım ve araştırdığım kadarıyla önce 12. Nesil bir işlemci takıp BIOS Update yapıp sonra 13600K takmam gerekiyormuş. Bende 12. Nesil bir işlemci olmadığı için Sinerji'ye mail attım fakat "Şu anda kampanya döneminde...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.