En ucuz Asus Prime Z690-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime Z690-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.048,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus PRIME Z790M-PLUS D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus PRIME Z790M-PLUS D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.265,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sizce Gigabyte B660M Gaming tipi bişey almak çok mu riske kaçmak oluyor, yoksa idare eder mi beni? Eğer anakarttan çok fazla performans kaybı yaşamayacaksam oradaki bütçeyi başka parçalara aktarmayı düşünüyorum da...
Şu konuma bakmanı tavsiye ederim. Eğer elinde 12. nesil bir işlemci yoksa B660 anakart almanı önermem. Gerçi Gigabyte anakartlarda Q Flash özelliği varmış ama performansları diğerlerine göre bayağı bi düşük kalıyor. Ben de şu an 13600K için anakart arayışı içerisindeyim.
Merhabalar, şu anakartı satın almak istiyorum ancak bunu 13600K ile kullanacağım ve araştırdığım kadarıyla önce 12. Nesil bir işlemci takıp BIOS Update yapıp sonra 13600K takmam gerekiyormuş. Bende 12. Nesil bir işlemci olmadığı için Sinerji'ye mail attım fakat "Şu anda kampanya döneminde...
Şu konuma bakmanı tavsiye ederim. Eğer elinde 12. nesil bir işlemci yoksa B660 anakart almanı önermem. Gerçi Gigabyte anakartlarda Q Flash özelliği varmış ama performansları diğerlerine göre bayağı bi düşük kalıyor. Ben de şu an 13600K için anakart arayışı içerisindeyim.
Merhabalar, şu anakartı satın almak istiyorum ancak bunu 13600K ile kullanacağım ve araştırdığım kadarıyla önce 12. Nesil bir işlemci takıp BIOS Update yapıp sonra 13600K takmam gerekiyormuş. Bende 12. Nesil bir işlemci olmadığı için Sinerji'ye mail attım fakat "Şu anda kampanya döneminde...
Benim gördüğüm 13. nesil ile uyumlu olması için birçok anakartın BIOS güncellemesi gerekiyor, 660'larda ekstra olarak overclock yapamıyoruz sanırım bir de.