Ken Ouchi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 2.182 Çözümler 11 27 Aralık 2022 #11 xoptos dedi: Amd düşünmüştüm, hatta açtığım konulardan biri buydu ama render alacağım bir bilgisayar olduğu için nvidia ile devam etmeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... 7000 serisinde Amd renderda iyi hocam Video render da özellikle AV1 desteği de var.
xoptos dedi: Amd düşünmüştüm, hatta açtığım konulardan biri buydu ama render alacağım bir bilgisayar olduğu için nvidia ile devam etmeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... 7000 serisinde Amd renderda iyi hocam Video render da özellikle AV1 desteği de var.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #12 Ken Ouchi dedi: 7000 serisinde AMD renderda iyi hocam video render da özellikle AV1 desteği de var. Genişletmek için tıkla... Eşit segmentte NVIDIA hala çok üstün ama render bilgisayarı olarak toplanmıyorsa AMD de gayet iyi iş görecektir.
Ken Ouchi dedi: 7000 serisinde AMD renderda iyi hocam video render da özellikle AV1 desteği de var. Genişletmek için tıkla... Eşit segmentte NVIDIA hala çok üstün ama render bilgisayarı olarak toplanmıyorsa AMD de gayet iyi iş görecektir.
Ken Ouchi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 2.182 Çözümler 11 27 Aralık 2022 #13 yapiz dedi: Eşit segmentte NVIDIA hala çok üstün ama render bilgisayarı olarak toplanmıyorsa AMD de gayet iyi iş görecektir. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam bende 3000 serisine göre iyi diyorum zaten çünkü 7900xt nin fiyatına göre performansı iyi bence. https://www.pugetsystems.com/labs/articles/amd-radeon-rx-7900-xtx-24gb-content-creation-review/
yapiz dedi: Eşit segmentte NVIDIA hala çok üstün ama render bilgisayarı olarak toplanmıyorsa AMD de gayet iyi iş görecektir. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam bende 3000 serisine göre iyi diyorum zaten çünkü 7900xt nin fiyatına göre performansı iyi bence. https://www.pugetsystems.com/labs/articles/amd-radeon-rx-7900-xtx-24gb-content-creation-review/