intel düşünüyordum sisteme 5bin liralık bi indirim geldi kaçırmayayım diye aldım ddr4 olmasında çok sıkıntım olmaz onun dışında sistem bana sıcaklık konusunda sorun yaratırmı sizce?
Intel düşünüyordum sisteme 5bin liralık bir indirim geldi kaçırmayayım diye aldım DDR4 olmasında çok sıkıntım olmaz onun dışında sistem bana sıcaklık konusunda sorun yaratır mı sizce?
Sorun yaratır performans kaybı olabilir dediğim gibi iade edebiliyorsan et bu fiyata bu parçalar berbat ağır kazıklanmışsın DDR5 sistemde daha çok FPS farkı var. Zaten attığım sistemde soğutucu hediye.
Sorun yaratır performans kaybı olabilir dediğim gibi iade edebiliyorsan et bu fiyata bu parçalar berbat ağır kazıklanmışsın DDR5 sistemde daha çok FPS farkı var. Zaten attığım sistemde soğutucu hediye.
ekran kartı ve işlemci 28 bin gibi bi fiyat yapıyor zaten daha iyi bi sistem alınabilir ama ağır kazıklanmadığımı düşünüyorum ileride ana kart ve ram değişikliğyle sorunu düzeltirim gibi
Açıkçası ağır kazıklanma durumu yok ancak o bütçeye DDR5 Intel işlemcili sistem gene alırdın. Aldığın sistemi 3-4 sene kafa şekilde kullanabilirsin. Performans yetmediğinde gene satar yenisini alırsın. İnsanların bu kadar yaygarasına kulak asma. CPU soğutucun yetersiz gelebilir onun yerine sıvı soğutucu alırsan daha iyi olur.