i5-13600KF RTX 4060 Ti sistem uyumlu mudur?

yorumun için teşekkür ederim aydınlattın beni birde sıvı soğutucu alınmazsa büyük problem yaşarmıyım valorant 1080p yada 1440 monitörde oynarım onun dışında çok büyük birşey oynamam

Uyumludur fakat Ryzen 5 5600X, Ryzen 5 7500F gibi işlemcilere bakmanızı öneririm işlemci konusunda amd daha başarılı bence.

Sıvı soğutma şart olabilir. Kasan geldiğinde yük altında ki sıcaklık değerlerine göre bir yol izleriz.

yorumun için teşekkür ederim aydınlattın beni birde sıvı soğutucu alınmazsa büyük problem yaşarmıyım valorant 1080p yada 1440 monitörde oynarım onun dışında çok büyük birşey oynamam
Eğer videoyu izlediysen 100 dereceleri görüyor işlemci, bide kış ayındayız yani. O yüzden sıvı olmasa bile iyi bir kule tipi soğutucu şart

Eğer videoyu izlediysen 100 dereceleri görüyor işlemci, bide kış ayındayız yani. O yüzden sıvı olmasa bile iyi bir kule tipi soğutucu şart
Gamepower nebula RGB CPU hava soğutucusu bu yeterli olmazmı

Son düzenleme:
Dediğin gibi oldu kanka kasa elime ulaştı normal oyunlarda cpu 100 dereceyi gördü msi p240 sipariş ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…