i5-13600KF RX 7700XT sistemde Valorant kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ony447

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 Gb
SSD veya HDD modeli
512 SSD
Ekran kartı
RX7700XT 12 GB
Anakart
Asus Prime H610M-R D4-SI Gaming Anakart
İşlemci
İ5 13600KF + sıvı soğutma
Arkadaşlar sistemim Valorant için yeterli olmasına rağmen sürekli oyun içi kasmalar ve drop yiyorum. İnternet üzerinden her şeyi denedim, sorunu cözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

7700 XT 5800x3D işlemciye sahibim aynı sorun bende de var çözümünü kimse bulamadı mı acaba 7700 XT karttan dolayı olabilir hocam.

7700 XT 5800x3D işlemciye sahibim aynı sorun bende de var çözümünü kimse bulamadı mı acaba 7700 XT karttan dolayı olabilir hocam.
Amd kartlar DX11 oyunlarda (fortnite,cs2,valo vb.) sikintilidir ozellikle islemci bazi agirlikli oyunlarda yabanci reddit forumlarinda muhtemel cozum bulabilirsin ama hala olmuyorsa soruns amd yine fix getirene kadsr cekersin haveriniz olsun

Amd kartlar DX11 oyunlarda (fortnite,cs2,valo vb.) sikintilidir ozellikle islemci bazi agirlikli oyunlarda yabanci reddit forumlarinda muhtemel cozum bulabilirsin ama hala olmuyorsa soruns amd yine fix getirene kadsr cekersin haveriniz olsun
Mesela nasıl bir çözüm olabilir ?

Mesela nasıl bir çözüm olabilir?

7000 serisinde uygulayabilecegin hiçbir kesin cozum daha yok ancak SAM acms kapama tarzi yabanci forumlards bolcs rehberlerle anlatilan seylerle minimum a indirebilirsin ama dedigim gibi DX11 agirligindaki ozellikle Online oyunlar icin hiçbir şey yapamazsin

Moniörü dsr ile 2k yaptım ve fps artışı oldu valorantta bence arkadaşta deneyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…