Arkadaşlar merhaba,
Kasayı ekran kartı dışında komple değiştirdim ve eski kasamı bir kişiyle pazarlık yapıp, saatlerce farklı kişilere aynı şeyleri söyleyip vakit kaybedip, parça parça konuşup satmak için uğraşmaktansa 2. el fiyatının daha da altına direk bir PC satış bayisine falan verebiliyor muyum? Veya 2. el bilgisayarcı gibi bir şey var mı? Telefonlarcuların 2. el telefon falan alması gibi.
Böyle bir sistem var mı? İstanbul'da nereye verebilirim böyle?
Sinerji Vatan İtopya Gaminggen falan bu sitelerin veya bunların bayilelerinin böyle bir sistemi var mı?
Kasa şu şekilde, 2 buçuk sene oldu toplayalı, garantileri bitmiştir yani gerçi bazı parçaların sanırım 2 sene üstünde oluyor ama bilmiyorum,
Sizce bunlar komple 15-20 bin lira falan olur mu?
0 toplarsam hepsini şu an 48 bin küsur yapıyor sanırım.
Parçlarda sadece aio nun içinde hava kabarcığı var sanırım çok ufak bir ses yapıyordu kasayla biraz sağ sol oynayınca düzelmişti, onun dışında hiç bir parçanın bir kusuru hatası olmadı.
CPU: Intel i5-13600KF
Anakart: ASUS ROG STRIX B760-F Gaming Wi-Fi DDR5 1700p ATX
RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz DDR5 CL36
SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD 2 TB
AIO: Corsair iCUE H150 360
PSU: Thermaltake Toughpower GF2 ARGB 850W
Kasa: Cooler Master Masterbox TD500 V2 4 dahili fanlı
Kasayı ekran kartı dışında komple değiştirdim ve eski kasamı bir kişiyle pazarlık yapıp, saatlerce farklı kişilere aynı şeyleri söyleyip vakit kaybedip, parça parça konuşup satmak için uğraşmaktansa 2. el fiyatının daha da altına direk bir PC satış bayisine falan verebiliyor muyum? Veya 2. el bilgisayarcı gibi bir şey var mı? Telefonlarcuların 2. el telefon falan alması gibi.
Böyle bir sistem var mı? İstanbul'da nereye verebilirim böyle?
Sinerji Vatan İtopya Gaminggen falan bu sitelerin veya bunların bayilelerinin böyle bir sistemi var mı?
Kasa şu şekilde, 2 buçuk sene oldu toplayalı, garantileri bitmiştir yani gerçi bazı parçaların sanırım 2 sene üstünde oluyor ama bilmiyorum,
Sizce bunlar komple 15-20 bin lira falan olur mu?
0 toplarsam hepsini şu an 48 bin küsur yapıyor sanırım.
Parçlarda sadece aio nun içinde hava kabarcığı var sanırım çok ufak bir ses yapıyordu kasayla biraz sağ sol oynayınca düzelmişti, onun dışında hiç bir parçanın bir kusuru hatası olmadı.
CPU: Intel i5-13600KF
Anakart: ASUS ROG STRIX B760-F Gaming Wi-Fi DDR5 1700p ATX
RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz DDR5 CL36
SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD 2 TB
AIO: Corsair iCUE H150 360
PSU: Thermaltake Toughpower GF2 ARGB 850W
Kasa: Cooler Master Masterbox TD500 V2 4 dahili fanlı
Son düzenleyen: Moderatör: