i5-13600KF ve RTX 3070 için anakart önerisi

734477

Centipat
işlemci.png

rtx3070.jpg

Yukarıda görselde paylaştığım ekran kartı ve işlemci için anakart önerir misiniz? DDR4 ve 4 slotlu RAM'li bir anakart olursa sevinirim. İleride RAM yükseltmesine de gideceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ek olarak 3070 elinizde yoksa almayın. 4060Ti yönelin.

Ek olarak 3070 elinizde yoksa almayın. 4060 Ti yönelin.

Ben 3D tasarım ve render için bir ekran kartı seçmiştim 4060 Ti bu işlemci için düşük kalıyor dediler. Oyun oynarım tabii ki ama önceliğim render alacak bir alt seviye bilgisayar dizmek.

Ben 3D tasarım ve render için bir ekran kartı seçmiştim 4060 Ti bu işlemci için düşük kalıyor dediler. Oyun oynarım tabii ki ama önceliğim render alacak bir alt seviye bilgisayar dizmek.
Düşük falan kalmaz kimden aldınız bu yorumu? DLSS ve Studio özellikleri yenilenmiş çekirdekleri ile her türlü daha iyi seçenek. Bana VRAM lazım diyorsanız dahi 3070 ve 3080 de 8 ve 10GB VRAM var. Mantıksız hiç bir kullanım amacında ikinci el uyguna bulunmadığı müddet 30 serisi kartlar alınmaz artık.

Technopat konularında yazıyordu.

Düşük falan kalmaz kimden aldınız bu yor mu? DLSS ve Studio özellikleri yenilenmiş çekirdekleri ile her türlü daha iyi seçenek. Bana VRAM lazım diyorsanız dahi 3070 ve 3080 de 8 ve 10GB VRAM var. Mantıksız hiçbir kullanım amacında ikinci el uyguna bulunmadığı müddet 30 serisi kartlar alınmaz artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı