i5 13600KF ve Z790 yükseltmeleri iyi mi?

Aynen 10 güne belli olur herseyi

Hocam merhaba ben gecis sagladim ama hangi oyuna girsem 20 dakika sonra beni hata verip oyun atiyor bide ısı degerleri bi 70 bi 60 bi 80 90 bile cikiyor iniyor oyundan atmanin isiyla alakali olduginj sanmiyorum 70 derecedeykende atiyor ama niye atiyor cozemedim

Son düzenleme:
Ben işlemci değişikliğinden sonra temiz kurulum yapıp bios güncellemiştim, bir deneyin isterseniz.

Ben işlemci değişikliğinden sonra temiz kurulum yapıp bios güncellemiştim, bir deneyin isterseniz.
Bios guncelledim alir almaz xmpyi acinca oyundan atiyordu simdi voltaj ayarlarini mode 1 cektom simdi atmiyor ama galiba biosin son guncellemesiyle alakaliymis bizim bi kac konu acmislar 2 gun once technopatta

Bios guncelledim alir almaz xmpyi acinca oyundan atiyordu simdi voltaj ayarlarini mode 1 cektom simdi atmiyor ama galiba biosin son guncellemesiyle alakaliymis bizim bi kac konu acmislar 2 gun once technopatta
Hallettiyseniz tamam hocam mod 1 işlemci sıcaklığı için de iyi olmuştur. Yine de nolur nolmaz birkaç defa kararlılık testi yapın işlemciye.

Hallettiyseniz tamam hocam mod 1 işlemci sıcaklığı için de iyi olmuştur. Yine de nolur nolmaz birkaç defa kararlılık testi yapın işlemciye.
O testi nasil yapcam occ ile test yaptim bi sapitri core 7 5 6 diye hata verdi hep sonra bi kapadim bidaha yaptigim hicbir test hata vermedi onuda anlamadim

Bi deneyim hocam tesekkur ederim

Bi deneyim hocam tesekkur ederim
Hocam valla vaktini caldim tamamen benle alakaliymis sorun bilgisayari arkadasin evde kurduk eve arabada getirdim kabliyuda tam ittirmemisiz ekran kartinin galiba cikarttim bastirdim.biraz suan 1 saattir oyundan atmiyor isidan oyundan atsa sistem hata verir ki isidan pc kapanir ama ben hep olay goruntuleyicide applction hatasi gordum dedim bi ekran kartinin temasina bakayim bastirdim duzeldi demekki ekran karti guc yeri tam temas etmiyordu gucu cekemeyince oyundan atiyordu

Son düzenleme:
Ben de sistemimi kendim toplamıştım. Bunun gibi ufak tefek bir sürü hata yaptığımdan çalıştırana kadar akla karayı seçtim Normaldir yani, sorunun çözülmesine sevindim, iyi oyunlar.

Ben de sistemimi kendim toplamıştım. Bunun gibi ufak tefek bir sürü hata yaptığımdan çalıştırana kadar akla karayı seçtim Normaldir yani, sorunun çözülmesine sevindim, iyi oyunlar.
Tesekkur ederim valla ekran kartini biraz ittirmek cozdü gibi duruyor suan normal calissinda ufak tefek seyler tuzu biberi valla tek seyi bana eksisi yeni aldigim anakartin wifi antenin kablosunu dikkatsizlikten kopardim onuda artik lehimliycez sizede iyi oyunlar

Hocam kusura bakmassan bisey sorcam kendi kendine bi dun 5.1 le calisiyordu bugun bilgisayar acilinca 5.1 le yine calisiyor ama oyuna girince 3894 kitliyor kendiniz mhz olarak bios pilini söktüm geri taktim duzeldi ama 1 gunde bilgisayar kapaliyken ne olmus olabilirde boyle kitledi kendini bir bilgin varmi

Son düzenleme:
Bunun cevabını bilmiyorum, isterseniz bir konu açın hocam, bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…