ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.888 Çözümler 4 28 Nisan 2025 #11 Yasinpc7777 dedi: Knk pek anlamıyorum ben daha yeniyim ısınmasın fazla Genişletmek için tıkla... Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bu fazla fazla görür işini. İyzicoyla al geç sıvı soğutma zorunlu değilse. O attığım sıvı soğutmalardan daha iyi soğutur bu.
Yasinpc7777 dedi: Knk pek anlamıyorum ben daha yeniyim ısınmasın fazla Genişletmek için tıkla... Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bu fazla fazla görür işini. İyzicoyla al geç sıvı soğutma zorunlu değilse. O attığım sıvı soğutmalardan daha iyi soğutur bu.
Yasinpc7777 Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #12 ahmttunc dedi: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bu fazla fazla görür işini. İyzicoyla al geç sıvı soğutma zorunlu değilse. O attığım sıvı soğutmalardan daha iyi soğutur bu. Genişletmek için tıkla... Sıvı sogutma nasil oluyo pek anlamıyorum baska ne türlü varki
ahmttunc dedi: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bu fazla fazla görür işini. İyzicoyla al geç sıvı soğutma zorunlu değilse. O attığım sıvı soğutmalardan daha iyi soğutur bu. Genişletmek için tıkla... Sıvı sogutma nasil oluyo pek anlamıyorum baska ne türlü varki
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.888 Çözümler 4 28 Nisan 2025 #13 Yasinpc7777 dedi: Sıvı sogutma nasil oluyo pek anlamıyorum baska ne türlü varki Genişletmek için tıkla... Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bunu al. İyzico hesabı açıp kimlik doğrula. İlk alışveriş 300TL ve Gaming.gen %10 kampanyalarına katıl.
Yasinpc7777 dedi: Sıvı sogutma nasil oluyo pek anlamıyorum baska ne türlü varki Genişletmek için tıkla... Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bunu al. İyzico hesabı açıp kimlik doğrula. İlk alışveriş 300TL ve Gaming.gen %10 kampanyalarına katıl.