Elektronik I5 14400F 4.899 TL

Fiyat gayet iyi çoklu çekirdekte iyi bir fark atıyor 7500F'e göre oyunlarda da aynı performansta sadece CS2 gibi oyunlarda bir tık geride cache yüzünden.

i5 13400F kullanıyorum. Bu konuda CS2 de düşük performans alıyorum gerçekten. Ayrıca stok fan ile sıcaklıklar tavan. Neden böyle bilmiyorum. İşlemci konusunda sizce AMD Intel'i solladı mı? Ne dersiniz?

i5 13400F kullanıyorum. Bu konuda CS2 de düşük performans alıyorum gerçekten. Ayrıca stok fan ile sıcaklıklar tavan.

Aynı işlemciyi kullanıyorum. Stok fan gerçekten çok kötüydü farklı bir soğutucuya geçtim kesinlikle geçmelisiniz. CS2 içinde çeşitli kanalların FPS videoları ile performansınızı yükseltebilirsiniz.

i5 13400F kullanıyorum. Bu konuda CS2 de düşük performans alıyorum gerçekten. Ayrıca stok fan ile sıcaklıklar tavan. Neden böyle bilmiyorum. İşlemci konusunda sizce AMD Intel'i solladı mı? Ne dersiniz?

Oyunda şu an Intel geride kim ne derse desin ben hep fiyat odaklı olarak bakarım ama Intel son dönemde rezil etti kendini ayrıca 13400F stok fanla tam performans kullanmazsınız özellikle yaz aylarında performans aşırı etkilenir en azından kule tipi bir soğutucu almanız şart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı