i5-14400F 4070S sistem Windows 11'de düşük performans veriyor

arda32414

Picopat
Daha fazla  
Windows 10'dan 11'e geçtim. FPS 400 320 arasından 300 200'e düştü. Ciddi FPS kaybettim, geri dönmeli miyim? Yoksa ayar mı yapmak lazım, anlamadım. i5 14400F 4070 Super CL 30 6000 MHz 2x16 GB 32 RAM var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yeni driver güncellemesini yaptıysan ondandır. Herkes o durumdan müzdarip şu anda.

Nasıl yani yeni driver güncellemesi derken bir de hocam ne kadar bekleyeceğim yeni driver çıkmasına kadar mı çünkü abi FPS ciddi düştü çok çatışmalarda 220 bile gördüm skill vs atılınca.

Nasıl yani yeni driver güncellemesi derken bir de hocam ne kadar bekleyeceğim yeni driver çıkmasına kadar mı çünkü abi FPS ciddi düştü çok çatışmalarda 220 bile gördüm skill vs atılınca.
Hocam bende de öyleyim nvidiaya ağza alınmayacak seyler söyluyorum şuanda. Demin başka konuda başka arkadaşlarla da konuştuk. 3060 lı adamda da var sorun, 4070 ti superli adamda da.

Hocam bende de öyleyim NVIDIA'ya ağza alınmayacak seyler söyluyorum şu anda. Demin başka konuda başka arkadaşlarla da konuştuk. 3060'lı adamda da var sorun, 4070 Ti Super'li adamda da.

Yani kral bir NVIDIA'nın keyfini kahyasına göre yeni driver gelmesini mi bekleyeceğiz.

Güç planı ayarlarını yaptın mı ya da ayarlarda oyun modu aktif mi?

Evet hags game mode ve güç planım nihai.

DDU ile sürücüleri kaldırıp; netten güvenilir bir kaynaktan eski sürücülerden bulup kurun ve otomatik güncelleme açıksa kapatın.
Sorun çözüldüğünde yeni sürücülere geçersiniz.

Ek : www.guru3d.com - Videocards - NVIDIA GeForce Windows 10 | 11

Bu siteden eski sürücüyü indirebilirsiniz. Ayrıca sürücü kaldırma uygulaması DDU yu da bu siteden indirebilirsiniz.

DDU ile sürücüleri kaldırıp; netten güvenilir bir kaynaktan eski sürücülerden bulup kurun ve otomatik güncelleme açıksa kapatın.
Sorun çözüldüğünde yeni sürücülere geçersiniz.

Ek: www.guru3d.com - Videocards - NVIDIA GeForce Windows 10 | 11

Bu siteden eski sürücüyü indirebilirsiniz. Ayrıca sürücü kaldırma uygulaması DDU'yu da bu siteden indirebilirsiniz.

Cengiz hocam güvenilir sürücü ne var bildiğin var mı bir önceki sürüm iyi midir mesela sorunsuz mudur acaba.

Cengiz hocam güvenilir sürücü ne var bildiğin var mı bir önceki sürüm iyi midir mesela sorunsuz mudur acaba.
Ben genelde hikaye bazlı oyun oynadığım için. FPS aşırı önemli olmuyor bende.
O yüzden en son düzgün çalışan sürüm hangisiydi pek bilgim yok.

Linkini verdiğim site güvenilirdir. Sizdeki sürücü numarasına bakıp. Bir yada bir kaç sürüm önceki sürücüyü yükleyip bir deneyin. Sorun devam ederse bir alttakine bakarsınız.

Ben genelde hikaye bazlı oyun oynadığım için. FPS aşırı önemli olmuyor bende.
O yüzden en son düzgün çalışan sürüm hangisiydi pek bilgim yok.

Linkini verdiğim site güvenilirdir. Sizdeki sürücü numarasına bakıp. Bir ya da birkaç sürüm önceki sürücüyü yükleyip bir deneyin. Sorun devam ederse bir alttakine bakarsınız.

Olmadı hocam iki saattir 2 driver denedim olmadı ikisi de aynı şey ama yani böyle bir şey olamaz ya nerede 70 50 fpsm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı