i5 14400F alınır mı?

Merhaba hocam 14400F ile cs oynama şansınız oldu mu acaba? Performansı ile ilgili bilgileri paylaşır mısınız?

İşlemcim geldi ve taktım. i3 13100F ile arasında inanılmaz bir FPS farkı var. Ayarları yükseltmeme rağmen bariz olarak 70-80 FPS daha fazla alıyorum. +300 FPS olarak şuanda oynuyorum oyunu tabi ara ara 250 civarına düşüyor fakat bu düşüşlerin tamamen oyunun optimizasyon sorununa bağlıyorum çünkü çok çabuk sürede FPS toparlıyor.

İ3 ile oynarken ciddi manada drop sorunları yaşıyordum fakat şuan yeni işlemcide cidden bu sorunun ortadan kalktığını gördüm. FPS de düşüş yaşansa da drop girmiyor ve akıcılığı devam ettiriyor.

Hocam merhaba hayırlı olsun bende o işlemciyi almayı düşünüyorum Valorant yüksek ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz memnun musunuz hala işlemciden

Hocam merhaba hayırlı olsun bende o işlemciyi almayı düşünüyorum Valorant yüksek ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz memnun musunuz hala işlemciden

Dostum 13500 almanı öneririm bu aralar ucuza satılıyor ve 14400f işlemciden daha iyi bir performansı var.Ekstra olarak içerisinde dahili grafik ünitesi de bulunmakta.Geçen yıl bu fiyatlarda satılsaydı 12400f yerine onu alırdım.

Hocam merhaba sorma sebebim vatan da indirimde görmüştüm açıkçası çok gözüme güzel gelmiyor işlemci FPS'de düşüş veya herhangi bir sıkıntı var mı?

Hocam merhaba sorma sebebim vatan da indirimde görmüştüm açıkçası çok gözüme güzel gelmiyor işlemci FPS'de düşüş veya herhangi bir sıkıntı var mı?

Çekirdek sayısı ve cache belleğine bakarsan ikisinde de 13500 daha önde.İnternette 13500 vs 14400f kıyaslamasını araştırabilirsin.İşlemcimi değiştirmek istesem 13500 alırdım kesinlikle ama önemli olan senin içine sinmesi.13500 daha iyi bir işlemci ama 14400f de hayal kırıklığına uğratmaz.Bu arada anakartınız ve şu an kullandığınız işlemci nedir?

Hocam yanıtınız için teşekkürler size linkini atayım almayı düşünüyorum INTEL I5 14400F - RTX 5060 TI - H610M - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Sıfırdan alacaksanız amd işlemcili sistemlere bakmanızı öneririm.Yeni bir konu açıp bütçenizi belirtirseniz size sistem önerileri gelecektir.Net olarak söyleyeceğim şey intel anakartların önü kapalı olduğu için 14.nesil ötesine işlemciyi değiştirmek mümkün olmuyor.Ayrıca rekabetçi oyunlar C2,Valorant gibi işlemcide cache belleğinin yüksek olması alınan fps oranını yükseltiyor.En iyi cache belleğe sahip işlemcileri de amd yapıyor.Amd tabanlı anakartların işlemci desteği de daha uzun süreli oluyor.Gelecekte işlemci değiştirmek isterseniz anakart değiştirmek zorunda kalmazsınız.

Hocam bende araştırdım bu RTX 5060 Ti çok kafama takıldı piyasada bu sistem 46 civarı gördüm sanırım işlemcisi biraz kötü oldu benim de planım bu sistemi alıp 2-3 seneye islemciyi degistirmekti öyle diyorsaniz farklı sistemlere yöneleyeceğim

Hocam merhaba hayırlı olsun bende o işlemciyi almayı düşünüyorum Valorant yüksek ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz memnun musunuz hala işlemciden.

Kankam 1 ay olmuş ama cevaplıyım sakın Valorant CS için falan i5 14400F alma çünkü pek iyi performans vermiyor daha çok iş edit için iyi ben 7700XT + 14400F ile Valorant'ta 350 FPS alıyorum ama R5 7500F falan alırsan 2K arttırırsan 500-700 FPS bile alırsın.

Hocam eyvallah bende zaten almadım şu an 20 25 k kasa bakıyorum 5 k monıtor alacağım bana fazla geldı o sıstem zaten sadece oyun oynamak ıcın almak ıstıyordum 20 25 k onerin varsa kasa cok guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…