Ben alacağım sistem için sağ alttakini almayı düşünüyordum, araştırınca herkes çöp diye hitap ettiğini gördüm o yüzden sormak istedim, sizce hangisi alınmalı?
Hocam hali hazırda zaten f tipi işlemciniz var böyle çöp sıvı sogutucular yerine kaliteli kule tipi soğutucu bakabilirsiniz. Hem daha uyguna gelmiş olur hem de aynı performansları almasanızda sizi tatmin eder.
Gamepower soğutucu alınmaz, dandik bir ürün kalitesine sahip. Soğutucu için bütçeniz nedir? Size daha iyi soğutucular önerelim, ayrıca hava soğutucu kullanır mısınız, yoksa sadece sıvı soğutucu mu istiyorsunuz?
Kasada dev gibi bir soğutucu bloğu olmasını dert etmiyorsan çift fanlı bir kule tipi soğutucu alıp keyfine bak. 120MM sıvı soğutucular tamamen saçmalık zaten. Aynı fiyata alacağın kule tipi kadar soğutma performansı veremiyorlar.
Gamepower soğutucu alınmaz, dandik bir ürün kalitesine sahip. Soğutucu için bütçeniz nedir? Size daha iyi soğutucular önerelim, ayrıca hava soğutucu kullanır mısınız, yoksa sadece sıvı soğutucu mu istiyorsunuz?
Hocam halihazırda zaten F tipi işlemciniz var böyle çöp sıvı sogutucular yerine kaliteli kule tipi soğutucu bakabilirsiniz. Hem daha uyguna gelmiş olur hem de aynı performansları almasanızda sizi tatmin eder.
Kasada dev gibi bir soğutucu bloğu olmasını dert etmiyorsan çift fanlı bir kule tipi soğutucu alıp keyfine bak. 120mm sıvı soğutucular tamamen saçmalık zaten. Aynı fiyata alacağın kule tipi kadar soğutma performansı veremiyorlar.
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.