i5 14400F için soğutucu önerisi

Mehmetovskiii

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. Birkaç ay önce Vatan'dan hazır sistem kasa satın almıştım. Ancak sistemdeki işlemci soğutucu birkaç ay sonra patladı ve RDR2'de 100 dereceyi gördüm dolayısıyla oyunda sürekli FPS düşmesi yaşıyorum. 4500 TL'ye kadar bütçem var. Uzun vadeli, sessiz çalışan ve iyi soğutan bir sıvı soğutma ya da fan önerisinde bulunabilir misiniz? Görüntüsü çok umurumda değil RGB olup olmaması önemli değil benim için.

Kullandığım kasa:

Dostlar selamlar. Birkaç ay önce Vatan'dan hazır sistem kasa satın almıştım. Ancak sistemdeki işlemci soğutucu birkaç ay sonra patladı ve RDR2'de 100 dereceyi gördüm dolayısıyla oyunda sürekli FPS düşmesi yaşıyorum. 4500 TL'ye kadar bütçem var. Uzun vadeli, sessiz çalışan ve iyi soğutan bir sıvı soğutma ya da fan önerisinde bulunabilir misiniz? Görüntüsü çok umurumda değil RGB olup olmaması önemli değil benim için.

Kullandığım kasa:

Phantom Spirit işini hayli hayli görür.

Kullandığım kasa:

Kule tipi hayli hayli yetecektir. Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı