i5 14400F islemci Çok ısınıyor

Güzel durmuş hayırlı olsun hocam. Kasanın fan bağlantılarını nasıl yaptınız RGB'leri anakart üzerinden mi kontrol ediyorsunuz yoksa kasanın üstündeki reset butonuyla mı yapıyorsunuz?
Sıvı soğutma bağlantılarını anakartta nereye yaptınız?

Teşekkür ederim
İşin kötü yanida bu RGB için Controller satin almanız gerek yoksa ışıkları yanmıyor ben ışık sevmiyorum ekran kartının ışığını bile söndürmek için bir sürü uygulama. İndirip söndürdüm fan bağlantısı kısmında kutudan vidaları cikti kutudaki QR kodu oturarak nasıl yapacağınızı görürsünüz sivi sogutma kablosunu stock fanın kablosunun takılı olduğu yere taktim.

Güzel durmuş hayırlı olsun hocam. Kasanın fan bağlantılarını nasıl yaptınız RGB'leri anakart üzerinden mi kontrol ediyorsunuz yoksa kasanın üstündeki reset butonuyla mı yapıyorsunuz?
Sıvı soğutma bağlantılarını anakartta nereye yaptınız?

Benim kasanın içerisi aşırı toz almaya başladı az kullanmama rağmen çok moralimi bozmaya başladı ileriki zamanlarda sineklik veya ekstra toz filtreleri takacağım.

Hmm kasanız yeri önemli ayağınız yanında falansa olabilir benimki açıkta duruyor her tarafı açık olursa daha iyi olur.

Teşekkür ederim
İşin kötü yanida bu RGB için Controller satin almanız gerek yoksa ışıkları yanmıyor ben ışık sevmiyorum ekran kartının ışığını bile söndürmek için bir sürü uygulama. İndirip söndürdüm fan bağlantısı kısmında kutudan vidaları cikti kutudaki QR kodu oturarak nasıl yapacağınızı görürsünüz sivi sogutma kablosunu stock fanın kablosunun takılı olduğu yere taktim.
Ekran kartı için zotacın kendi programı var ben oradan kapatıyorum. Fan rgb ışıklarınıda arkadaki kontrolcüde ki rgb fan bağlantılarını sökerek yapabilirsin sanırım.

Ekran kartı için Zotac'ın kendi programı var ben oradan kapatıyorum. Fan RGB ışıklarınıda arkadaki kontrolcüde ki RGB fan bağlantılarını sökerek yapabilirsin sanırım.

Fan ışıkları kasadaki r tuşuna basılı tutunca kapanıyor ekran kartı uygulamasında Zotac'dan buldum sonra dediğiniz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı