Çözüldü i5 14400F RTX 3060 OC sistem Valorant'ta düşük FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet123987

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Xpg 3200mhz cl16 16x2 32gb
Ekran kartı
Rtx 3060 oc 12gb
Anakart
Asus h610m-k
İşlemci
İ5 14400f
i3 12100F'den i5 14400F geçtim ama FPS yükselmedi. RAM 16 GB'dan 32 GB yaptım ama arkadaşımın Valorant'ta laptop ile aldığı FPS ile aynı FPS alıyorum. Onun işlemcisi ve ekran kartı daha düşük ve MUX switch yok laptopta. BIOS'da XMP 2 ayarlı BIOS ve tüm sürücüler güncel ama işlemci değişimi sonrası format atmadım geremiyor yazıyor çoğu yerde.

Çözüm
Oyunun ayarlarında V-Sync veya FPS sabitleme tarzı bir ayar açıktır onu kapat.

Yok değil kanka hepsi kapalı G-Sync açık da onun alakası yoktur FPS ile.

Format attım USB ile tekrardan Windows indirdim düzeldi gözle görülür ciddi bir artış oldu. İşlemci değişimi sonrası Windows'u tekrardan yüklemek iyi bir seçenek olacaktır.
Sürücü güncellemesi yapın, Windows ayarlarından yüksek performans ayarını seçin.

Sürücü güncellemesi yapın, Windows ayarlarından yüksek performans ayarını seçin.

Kankam hepsini her şeyi yaptım NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarları yaptım sürücüleri günlük kontrol ediyorum Windows güncellemesininde kontrol ediyorum Denetim Masası'ndan yüksek performansı da denedim nihai performansı da bir değişiklik yok hala anlamadım neden böyle oluğunu sinir bozucu bir şey 15-20k masraf edip bu şekilde FPS almak hayal kırıklığı bu sistemde işlemci ve ekran karının ısınması gibi bir şey söz konusu olamaz ve ısınmıyor da zaten çünkü sıvı soğutma kullanıyorum ayrıca kasanın içinde de 6 tana fan var kontrol ettiğimde sıcaklıklar 60'ın üstüne hiçbir şekilde çıkmıyor.

Başka bir fikrim kalmadı, üzgünüm.

Oyunun ayarlarında V-Sync veya FPS sabitleme tarzı bir ayar açıktır onu kapat.

Yok değil kanka hepsi kapalı G-Sync açık da onun alakası yoktur FPS ile.

Format attım USB ile tekrardan Windows indirdim düzeldi gözle görülür ciddi bir artış oldu. İşlemci değişimi sonrası Windows'u tekrardan yüklemek iyi bir seçenek olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…