i5-14400F RTX 4060 + ekipman sistem iyi mi?

Kanka hayır 2 3 fiyat daha koyup 6750XT veya 7600XTli sistemler var madem 40 bine kadar bütçen var elinden gelenin en iyisini almanı öneririm 8 GB VRAM çok yetersiz kalmaya başladı çünkü.
Sanırım 40k'ya monitör ve ekipmanlarda dahil yoksa bende 43-445k ya RTX 4070 veya 40k civarına 7700 XT & 7800 XT önerirdim

Bir şey fark ettim 500 GB SSD alacağım çünkü 5 oyun oynuyorum ve oradan monitör fare klavye kulaklık seçsem toplam 40k oldu özelleştirdem seçtim bir bakar mısın iyi mi onlar

Bir şey fark ettim 500 GB SSD alacağım çünkü 5 oyun oynuyorum ve oradan monitör fare klavye kulaklık seçsem toplam 40k oldu özelleştirdem seçtim bir bakar mısın iyi mi onlar
Oradaki Klavye ve Mouse lar güzelmiş ama monitör ve kulaklık olarak benim attıklarım daha iyi

Monitör bana yetiyor zaten 165'ten fazlaya gerek yok kulaklık da benim için önemli değil teşekkürler

Oradaki Klavye ve Mouse lar güzelmiş ama monitör ve kulaklık olarak benim attıklarım daha iyi
kanka şu videoyu izlermisin ._.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayar yükselttikçe FPS düşmüş ve en yüksekte 150 civarı veriyor bence gayet iyi zaten 4060 öyle ahım şahım bir kart değil bu kart için oldukça iyi hem zaten oynarken sorun yaşamazsınız. Kusura bakmayın bu mesajdan sonra yatacağım yarın akşama kadar yaşamaya bilirim malum iş yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…