i5 14400F RTX 4060 Ti sistem 40 bin TL eder mi?

Chubura

Femtopat
İşlemci: Intel Core i5 14400F.
RAM: 16 GB DDR4 2X8.
Anakart: ASUS Prime H610M-E D4.
SSD: WD SN5000s 1TB NVMe M.2 SSD.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti Gigabyte 16 GB RAM.

Bu sisteme 17.02.2025 tarihinde 40.000 civarı verdim, tamamen sıfır sistem. Tam olarak anlamak için güç kaynağı ve sıvı soğutmanın da bilgilerini gönder derseniz onları da göndereyim kutularına bakıp. Tüm parçaların garantileri mevcut ve yılda bir olarak tamamen bakım ücretsiz macun yenileme vesaire. Sizce bu sisteme göre verdiğim fiyat düşük mü yoksa yüksek mi? Bir anda aklıma geldi ve sormak istedim. Sistemi satacağımdan veyahut geri vereceğimden vs değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz karar verin. Bana normal fiyatlar gibi geldi.
Vatan'dan mı aldınız?

Bayağı kazık yemişsiniz.

Bayağı kazık yemişsiniz.

Keşke satın almadan önce konu açsanız. RTX 4060 Ti'li sisteme 40000 TL verilmez. O fiyata RX 9060 XT ve RTX 5060 Ti var.

Maalesef Technopat'ın forum sitesi hakkında bir bilgim yoktu o yüzden açmadım açamadım.

Ek olarak eklemeyi unutmuşum yanında monitörle beraber ASUS VG249Q3R modeliyle beraber aldım 23.8 inç 180 Hz sanırım onunda fiyatı 4.5k civarıydı kasayla beraber toplam 40.000e yakın bir meblağ çıktı normal mi? Yoksa kazık mı dediğiniz gibi.

Hayır Vatan'dan almadım bir tanıdık aracılığıyla elden bir mağazadan satın aldım.

RTX 4060 Ti'li sisteme 40000 TL vermeniz büyük kazık. Monitör olarak o fiyata Legion R24e veya AOC 24G42e gibi daha iyi alternatif var.

Ah keşke Technopat'ın forum sitesini çok daha önce görseymişim, sizce bu sistemin direk sıfırı ne kadar olmalı ve şimdi ikinci el olarak satmaya çalışsam ne kadar eder 5 buçuk ay süre arası kullanıldı sadece. Ek olarak sıvı soğutma modeli ise Power Boost noble 240 oda sanırım 2K civarı olması lazım.

Yetkililer çözüldü konuyu kapatır mısınız?

Yetkililer konuyu kapatırmısınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…