i5 14400F, RTX 5070 sistemde CS 2'de beklenenden düşük FPS veriyor

mertsen0v2

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 6000 Mhz
SSD veya HDD modeli
1Tb Twinmos Corex SSD
Ekran kartı
RTX 5070 3X 12 GB
İşlemci
Intel I5-14400F
Herkese iyi Sosyaller. Bilgisayarım CS: 2 oyununda bence tam performans alamıyorum. FPS genel olarak 200 civarı dolaşıyor. 240Hz monitör kullanıyorum. Bu FPS değeri neden böyle yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

PC Özellikleri:

İşlemci: i5 14400F

RAM: 16 GB 6000MHz

Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 5070 3X

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistemin iyi, 200 FPS de iyi bir değer. Büyük ihtimalle yanlış/gereksiz ayarlarla potansiyelinin altında FPS alıyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linke göre ayarlarını düzenlemeni tavsiye ediyorum. Ayrıyeten 16x2 GB RAM olsaymış tadından yenmezmiş. Şu an için 32 GB bu oyun için çok gerekli değil, ama ileride FPS sorunu yaşarsanız, RAM'inizi yükseltmenizi öneririm.

Hocam sistemin iyi, 200 FPS de iyi bir değer. Büyük ihtimalle yanlış/gereksiz ayarlarla potansiyelinin altında FPS alıyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linke göre ayarlarını düzenlemeni tavsiye ediyorum. Ayrıyeten 16x2 GB RAM olsaymış tadından yenmezmiş. Şu an için 32 GB bu oyun için çok gerekli değil, ama ileride FPS sorunu yaşarsanız, RAM'inizi yükseltmenizi öneririm.

Videoda özel hiçbir şey anlatmıyor.
Herkese iyi Sosyaller. Bilgisayarım CS: 2 oyununda bence tam performans alamıyorum. FPS genel olarak 200 civarı dolaşıyor. 240Hz monitör kullanıyorum. Bu FPS değeri neden böyle yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

PC Özellikleri:

İşlemci: i5 14400F

RAM: 16 GB 6000MHz

Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 5070 3X
Ayarlar nedir?

Videoda özel hiçbir şey anlatmıyor.
Hangi ayarları değiştirdiğinde nasıl sonuçlar alacağını gösteren bir video. Ben adama direkt gölgeleri kapat veya en düşük ayarlarda oyna vb. diyemem. Kendisi detaylıca izleyip zevkine ve bilgisayarının özelliklerine göre ayarlaması lazım.

Özel olanını atarsın, bizim yapamadığımızı sen yaparsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı