Thapena Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 419 Çözümler 1 7 Eylül 2025 #11 IamTheDragon dedi: En ucuz olanı, B650M-E iyidir. Kasayıda değiştir kesinlikle Vento veya Cougar yap. Genişletmek için tıkla... Couger mx220 alacağım. İşlemci için stok soğutucusu yeterli olur mu. Isınma problemi vs olmaz değil mi?
IamTheDragon dedi: En ucuz olanı, B650M-E iyidir. Kasayıda değiştir kesinlikle Vento veya Cougar yap. Genişletmek için tıkla... Couger mx220 alacağım. İşlemci için stok soğutucusu yeterli olur mu. Isınma problemi vs olmaz değil mi?
codzei Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 314 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 10100F - GTX 1660 Super - 2x8 3200MHz - 1TB ASUS 24" 180Hz IPS - ASUS 24" 165Hz VA AKKO 5075B ST - Scyrox V6 8K Cinsiyet Erkek Meslek Fullstack Yazılımcı 7 Eylül 2025 #12 Thapena dedi: Bende öyle düşündüm. Fiyat açısından da daha uygun. Arkadaşlar NVIDIA diye dayattığı için yine de sormak istedim. Genişletmek için tıkla... nvidia namuscusu olsamda amd
Thapena dedi: Bende öyle düşündüm. Fiyat açısından da daha uygun. Arkadaşlar NVIDIA diye dayattığı için yine de sormak istedim. Genişletmek için tıkla... nvidia namuscusu olsamda amd
IamTheDragon Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 978 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #13 Thapena dedi: Couger mx220 alacağım. İşlemci için stok soğutucusu yeterli olur mu. Isınma problemi vs olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeterli, hava soğutucu iyi soğutur o işlemciyi.
Thapena dedi: Couger mx220 alacağım. İşlemci için stok soğutucusu yeterli olur mu. Isınma problemi vs olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeterli, hava soğutucu iyi soğutur o işlemciyi.
Thapena Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 419 Çözümler 1 7 Eylül 2025 #14 IamTheDragon dedi: Yeterli, hava soğutucu iyi soğutur o işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam RAM'i de şu anlık 2x8 yaptım daha performanslı olması açısından. İleride 2x16 yaparım teşekkürler ilgilendiğiniz için. IamTheDragon dedi: Yeterli, hava soğutucu iyi soğutur o işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı markası PowerColor'du az önce sipariş geçeceğim de kalmadığını Sapphire markası olduğunu gördüm. Sapphire güvenilir midir hangisi daha iyi marka olarak? Son düzenleme: 8 Eylül 2025
IamTheDragon dedi: Yeterli, hava soğutucu iyi soğutur o işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam RAM'i de şu anlık 2x8 yaptım daha performanslı olması açısından. İleride 2x16 yaparım teşekkürler ilgilendiğiniz için. IamTheDragon dedi: Yeterli, hava soğutucu iyi soğutur o işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı markası PowerColor'du az önce sipariş geçeceğim de kalmadığını Sapphire markası olduğunu gördüm. Sapphire güvenilir midir hangisi daha iyi marka olarak?