i5 14400F sistem alınır mı?

Slayer Alfa

Decapat
Katılım
14 Nisan 2022
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Toplamayı düşündüğüm sistem bu. Bu sistem için ekran kartı ve genel olarak önerilerinizi alabilir miyim? Bir de bu MSI PSU'larda dn bn ve bnl farkı nedir açıklayabilecek olan varsa güzel olur. Dn<bnl<bn diye biliyorum genel olarak.

Not: Ekran kartını şimdilik NVIDIA 30 serisinden bir şey alıp 50 serisi çıkınca direkt yükseltmeyi düşünüyorum.
 
Hocam sistem için bütçeniz nedir? Tek tek toplamak çok pahalıya denk geliyor hazır sistem almak daha avantajlı.

Max 25k 30k gibi düşünüyorum şimdilik ve söylediğim gibi ekran kartı şimdilik kurtarsa yeter 50 serisi çıkınca 50 serisinden bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Ayrıca fiyatları takip edip en ucuz zamanında alıp toplamayı düşünüyorum zaten
 
Son düzenleme:
Kral biraz geç cevap verdim ama 30 serisinden ekran kartı önerisi istiyorsan RTX 3080 öneririm tercihen Ti alabilirsin fakat uyarayım çok büyük darboğaz yapıyor hele hele 50 serisi çıktığında kesin işlemcini yükseltmen lazım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı