Oyun içinse AMD alırdım benMerhaba 4070 Super'li bir sistem dizdim ama R5 7600'lü mü yoksa i5 14400Fli olanımı alsam diye bilemedim yardımcı olur musunuz?
Merhaba 4070 Super'li bir sistem dizdim ama R5 7600'lü mü yoksa i5 14400FLI olanımı alsam diye bilemedim yardımcı olur musunuz?
7500F.Merhaba 4070 Super'li bir sistem dizdim ama R5 7600'lü mü yoksa i5 14400Fli olanımı alsam diye bilemedim yardımcı olur musunuz?
Hazır sistem alıyorsanız linkini atar mısınız?
kankam bu attığım sistem alınırmıBu devirde AMD alınmalı işlemci olarak bence Intel kendini bitirdi.
50 bin TL çok kötü bir fiyat. Farklı bir hazır sistem bulun yada kendiniz toplayın.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
dostum bütçe bukadar hatta 45-50 yani bence en iyisi bu50 bin TL çok kötü bir fiyat. Farklı bir hazır sistem bulun yada kendiniz toplayın.
bide yayıncı setupu kurmuyorum bütün oyunları bu sistem benim görüşüm ultrada +100 fps oynatır tüm oyunları50 bin TL çok kötü bir fiyat. Farklı bir hazır sistem bulun yada kendiniz toplayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.