dragxn Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Hocam, kasada Zalman i3 sığar mı bilmiyorum ama yardımcı olabilecek var mı? Hani işlemciyi soğutur mu veya montajda sıkıntı olur mu? Pek bilgim yok bu konuda.
Hocam, kasada Zalman i3 sığar mı bilmiyorum ama yardımcı olabilecek var mı? Hani işlemciyi soğutur mu veya montajda sıkıntı olur mu? Pek bilgim yok bu konuda.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.939 Makaleler 6 Çözümler 31 31 Temmuz 2025 #2 Bunu al. Evet kasana sığıyor. Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Ya da bu: Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Premium Thermalright TF-7 termal macun da kutudan çıktığı anda optimum performans için CPU soğutucuya dahildir. www.gaming.gen.tr
Bunu al. Evet kasana sığıyor. Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Ya da bu: Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Premium Thermalright TF-7 termal macun da kutudan çıktığı anda optimum performans için CPU soğutucuya dahildir. www.gaming.gen.tr
dragxn Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 fushigurotoji dedi: Bunu al. Evet kasana sığıyor. Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Ya da bu: Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Premium Thermalright TF-7 termal macun da kutudan çıktığı anda optimum performans için CPU soğutucuya dahildir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... hocam vatandan hazır sistem alacağımda kendim takarsam bir sorun falan olur diye ordada bunlar yok
fushigurotoji dedi: Bunu al. Evet kasana sığıyor. Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Ya da bu: Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Premium Thermalright TF-7 termal macun da kutudan çıktığı anda optimum performans için CPU soğutucuya dahildir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... hocam vatandan hazır sistem alacağımda kendim takarsam bir sorun falan olur diye ordada bunlar yok