M madree456 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 10:04 #1 Sistemin fotoğrafını ekledim. Bütçem 50k bu sistem iyi midir? Darboğaz vs yapar mı veya sizin bu bütçe bandında önerebileceğiniz sistem var mı? Dosya Ekleri IMG_9693.png 311,4 KB · Görüntüleme: 21 Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 10:34
Sistemin fotoğrafını ekledim. Bütçem 50k bu sistem iyi midir? Darboğaz vs yapar mı veya sizin bu bütçe bandında önerebileceğiniz sistem var mı?
U umut.3264 Decapat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 899 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 10:54 #2 madree456 dedi: Sistemin fotoğrafını ekledim. Bütçem 50k bu sistem iyi midir? Darboğaz vs yapar mı veya sizin bu bütçe bandında önerebileceğiniz sistem var mı? Genişletmek için tıkla... Konu dışı olacak ama içinde DDR5 RAM olan sistemi neden bu kadar ucuza satıyorlar Şaka bir yana sistemde güzel ama sanki diğer sistemlere göre fiyatı bir tık fazla. Ayrıca darboğaz yapmaz.
madree456 dedi: Sistemin fotoğrafını ekledim. Bütçem 50k bu sistem iyi midir? Darboğaz vs yapar mı veya sizin bu bütçe bandında önerebileceğiniz sistem var mı? Genişletmek için tıkla... Konu dışı olacak ama içinde DDR5 RAM olan sistemi neden bu kadar ucuza satıyorlar Şaka bir yana sistemde güzel ama sanki diğer sistemlere göre fiyatı bir tık fazla. Ayrıca darboğaz yapmaz.
M madree456 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 11:09 #3 umut.3264 dedi: Konu dışı olacak ama içinde DDR5 RAM olan sistemi neden bu kadar ucuza satıyorlar. Şaka bir yana sistemde güzel ama sanki diğer sistemlere göre fiyatı bir tık fazla. Ayrıca darboğaz yapmaz. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka sistem var mı?
umut.3264 dedi: Konu dışı olacak ama içinde DDR5 RAM olan sistemi neden bu kadar ucuza satıyorlar. Şaka bir yana sistemde güzel ama sanki diğer sistemlere göre fiyatı bir tık fazla. Ayrıca darboğaz yapmaz. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka sistem var mı?