i5 14500HX vs i7 13700H vs R7 7840HS vs R7 8845HS

Hocam laptoplar bunlar. Fiyat durumu benim icin cok onemli ogrenciyim ve ne kadar az verirsem laptopa o kadar iyi. Simdiden tesekkur ederim.

En güçlüleri 14500HX ama siz laptopların linklerini atar mısınız?
Ekledim hocam.

Attığınız 14500HX'li olanı buradan alabilirsiniz.

Hocam 16gb ram yeterli gelir mi? Ve bu laptop onereceginiz bir laptop mu?

İyi günler bir şey danışmak istiyorum bu başlık altında. Ben aldığım zaman uzun yıllar kullanmak istiyorum (+5 yıl gibi bir süre) biliyorum ki o zamana kadar ne olacağı pek kestirilemez ama sizce 14500hx ve 8845hs ele alındığında hangisi uzun yıllar daha stabil bir şekilde çalışır ya da olay çıkartma olasılığı daha düşüktür? Ayrıca 8845hs render konusunda 14500hx'den ne kadar geridedir?

Ben de 5 yil kullanabilecegim bir bilgisayar arıyorum. Ve bunlarin yeterli olacagini dusunuyorum. Ama hocam açıkçası internette 8845HS hakkinda pek bilgi bulamadim. O yuzden cok fikir sahibi degilim. Ama Cinebench R23'te singlecore ve multicore testlerinde i5 14500HX, R7 8845HS'yi tokatliyor. Daha cok yardimci olacak birisi varsa lutfen buyursun.

İyi günler bir şey danışmak istiyorum bu başlık altında. Ben aldığım zaman uzun yıllar kullanmak istiyorum (+5 yıl gibi bir süre) biliyorum ki o zamana kadar ne olacağı pek kestirilemez ama sizce 14500HX ve 8845HS ele alındığında hangisi uzun yıllar daha stabil bir şekilde çalışır ya da olay çıkartma olasılığı daha düşüktür? Ayrıca 8845HS render konusunda 14500HX'den ne kadar geridedir?

Ben de 5 yil kullanabilecegim bir bilgisayar arıyorum. Ve bunlarin yeterli olacagini dusunuyorum. Ama hocam açıkçası internette 8845HS hakkinda pek bilgi bulamadim. O yuzden cok fikir sahibi degilim. Ama Cinebench R23'te singlecore ve multicore testlerinde i5 14500HX, R7 8845HS'yi tokatliyor. Daha cok yardimci olacak birisi varsa lutfen buyursun.
Teşekkürler!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı