Venzei Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 Yeni sistem dizeceğim. AMD işlemcilerden biraz sıkıldım açıkçası; Intel işlemcili dizmek istiyorum. Sizce nasıl? Performans videolarına baktığımda gayet yeterli bir performans verdiğini gördüm. Anakart önerilerinize de açığım, teşekkürler.
Yeni sistem dizeceğim. AMD işlemcilerden biraz sıkıldım açıkçası; Intel işlemcili dizmek istiyorum. Sizce nasıl? Performans videolarına baktığımda gayet yeterli bir performans verdiğini gördüm. Anakart önerilerinize de açığım, teşekkürler.
Toprak Elagöz Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.004 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2025 #2 Amd tokatlar ama hocam. İntel yine soket değişiyor zaten ölü yatırım yapıyorsunuz.
Venzei Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #3 Toprak Elagöz dedi: Amd tokatlar ama hocam. İntel yine soket değişiyor zaten ölü yatırım yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... ne zaman cıkıcak yenileri ve yine mi değişecek
Toprak Elagöz dedi: Amd tokatlar ama hocam. İntel yine soket değişiyor zaten ölü yatırım yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... ne zaman cıkıcak yenileri ve yine mi değişecek
Toprak Elagöz Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.004 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2025 #4 Evet yine değişecek. 1 sene max.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.119 Makaleler 1 Çözümler 15 7 Eylül 2025 #5 Islemciden sıkılma olayini cozemedim nasil calistigini bile gormedigin bir parca onemli olan sana ne sundugudur.
Islemciden sıkılma olayini cozemedim nasil calistigini bile gormedigin bir parca onemli olan sana ne sundugudur.