i5 14600K RX 9070 XT sistemde Uncharted 4 açılmıyor

murat980

Picopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. i5 14600K, RX 9070 XT ve 16 GB DDR5 6000MHz CL30 RAM'li sistemim var. Uncharted 4 oyununu açmaya çalışınca dönen madalyon geliyor ve o madalyon gittikten sonra sürekli masaüstüne atıyor. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. i5 14600K, RX 9070 XT ve 16 GB DDR5 6000MHz CL30 RAM'li sistemim var. Uncharted 4 oyununu açmaya çalışınca sürekli masaüstüne atıyor. Sebebi ne olabilir?

Oyunu direk konumundaki EXE dosyasından açmayı deneyebilirsin. Zamanında okumuştum öyle bir şey. Ekran kartı driverlarınız güncel değilse güncellemeyi deneyin.

Oyunu direk konumundaki EXE dosyasından açmayı deneyebilirsin. Zamanında okumuştum öyle bir şey. Ekran kartı driverlarınız güncel değilse güncellemeyi deneyin.
Sistemim sıfır. Herşey güncel.

Dediğinizi yaptım yine aynı..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…