i5 14600K sistem alınır mı?

cobvision

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyun düşkünü değilim bir bakar mısınız yanlış bir tercih var mı? Kasa için maksimum bütçe 40bin.

Hocam baştan aşağı yanlış var sakın bulaşmayın böyle sistemlere

Bir kere ekran kartı 3050 çok düşük. Bütçeniz el veriyorsa onu 4070 Super yapın. Ancak böyle de fiyat bir hayli artacaktır.
Bunu alabilirsiniz

Hayır. Sebeb:
i5-14600KF kötü bir işlemci değil, ama 13600 arasında çokta bir fark yok. 14 Bin çok pahalı aynı işlemci için. O fiyata 7900X alabiliyorsan bu kazık fiyat.
H610 12600K+ tarz işlemcilerin isteklerini karşılamaz. Daha çok 12400F ve 13100F için yapılmış bir anakart türü.
RTX 3050 şuan satılan en kötü ekran kartlarından biri. 1. bile denilebilir.
RAM gereksiz pahalı.
Kasa ile gelen PSU büyük ihtimal bir bomba.
SSD kötü değil ama 500GB'le çok zor geçinirsiniz.

Bir kere ekran kartı 3050 çok düşük. Bütçeniz el veriyorsa onu 4070 Super yapın. Ancak böyle de fiyat bir hayli artacaktır.
Bunu alabilirsiniz
inceleyeceğim. 4070 alırsam ki çok zor ama eğer olursa oyun başından kalkmamam lazım.

evet 14600kf benim işimi çok iyi görür fakat o paranın altında daha işlevli ürünler varmış doğru. anakartı ne yapmalıyım 14700kf üzerinden ilerleyeceğim sanırım. bu arada yedekte samsung evo 1tb ssd var onuda takacağım. rami çok araştırmıştım ama boş araştırmışım sanırım.

Merhaba arkadaşlar, oyun düşkünü değilim bir bakar mısınız yanlış bir tercih var mı? Kasa için maksimum bütçe 40bin.

Eki Görüntüle 2386312
Bu hazır bir sistem mi? Yoksa kendiniz mi topluyorsunuz?

inceleyeceğim.

evet 14600kf benim işimi çok iyi görür fakat o paranın altında daha işlevli ürünler varmış doğru.
İş görcek birşey diyorsanız 12600KF de alabilirsiniz. O kadar para vermeye gerek yok 6 çekirdek işlemci için.

Bu hazır bir sistem mi? Yoksa kendiniz mi topluyorsunuz?

İş görcek birşey diyorsanız 12600KF de alabilirsiniz. O kadar para vermeye gerek yok 6 çekirdek işlemci için.
Nacizane kendim düşündüm, düşünmez olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…