i5 14600KF için soğutucu önerisi

Lexaaa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, i5 14600KF var, Thermalright Phantom Spirit soğutucu var. Isısı 92 dereceye çıkıyor. Sağlam hava ya da sıvı soğutucu öneriniz. Kasam max 240 mm sıvı soğutucu destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, i5 14600KF var, Thermalright Phantom Spirit soğutucu var. Isısı 92 dereceye çıkıyor. Sağlam hava ya da sıvı soğutucu öneriniz. Kasam Max 240 mm sıvı soğutucu destekliyor.

Phantom Spirit ile normal değil gibi o sıcaklık bence başka bir sorun var.

Merhaba, i5 14600KF var, Thermalright Phantom Spirit soğutucu var. Isısı 92 dereceye çıkıyor. Sağlam hava ya da sıvı soğutucu öneriniz. Kasam Max 240 mm sıvı soğutucu destekliyor.

Kullandığınız hava soğutma zaten fazlasıyla yeterli. Montaj hatası falan olabilir.

i5-14600KF için 92°c yüksek. Phantom Spirit normalde yeterli ama montaj, hava akışı ya da voltaj sorunlu olabilir.
Yükseltme istiyorsan:

Hava: DeepCool AK620 / NH-D15

240mm sıvı: Arctic Liquid Freezer II 240 / galahad II 240.

Kasa hava akışı ve termal macunu da kontrol et.

Kullandığınız hava soğutma zaten fazlasıyla yeterli. Montaj hatası falan olabilir.

Montajlarken videodan örnek alarak yaptım ki hata yap mıyım diye bende şasırdım sıcaklığa. Çözemedim sorunu.

Phantom Spirit ile normal değil gibi o sıcaklık bence başka bir sorun var.

Bende şaşırdım OCCT teste 92 dereceye çıkıyor oyunda 85 derecelerde normalde bu soğutucun yetmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…