i5 14600K'lı sistem toplama

ARMY

Hectopat
Yer
YALOVA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen5 3600
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 2060 Windforce
Anakart: Gigabyte B450m-S2H
RAM: Corsair Vengeance 3600MHz CL16 (2x8)
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
45 bin lira civarı bütçem var. Genellikle PUBG oynuyorum. Bunun için işlemci ve RAM odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Yaptığım bazı araştırmalar sonucu birkaç parçaya karar verebildim fakat hala bulamadığım ürünler var bunun için sizden yardım istiyorum.
Kasa + PSU ve M.2 SSD olarak hala karar verebilmiş ve bulabilmiş değilim. Sıvı soğutucunun radyatörü 402mm olduğu için uygun bir kasa bulamadım. Bütçemde az olması sebebiyle alabileceğim en düşük fiyatlı kasa + PSU ve M.2 SSD'yi almak istiyorum. Bunun için önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Sistem toplama konusunda üst düzey bir bilgiye sahip değilim. Sadece yeterli bilgimin olduğunu düşünüyorum. Bunun için her şeyi yazabilirsiniz. Teşekkürler.

Kasa olarak Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri bu kasayı almayı planlıyordum fakat soğutucu içine sığmaz falan diyenler oldu kararsız kaldım. Bu kasayı kullanan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

M.2 olarak bunu öneririm.

Beyaz kasa istiyor isen.

Bu yetmeyebilir ama bir şansını dene.

Bir de anakart için çok fazla değil mi?

Teşekkürler.
Anakartı yüksek tutmak istiyorum ileride değiştirme vs yapacağım zaman sorun yaşamamak için.
Yukarıda dediğim kasayı sipariş ettim önceden. PSU olarak da DeepCool PM850D 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu aldım.
Dediğin M.2 benim bütçemi aşıyor. Daha uygun fiyatlı M.2 lazım.

Oyun için Intel almayın. Özellikle de ölü soket kullanan 14. nesili. 7800x3D var biraz üstüne koyunca. Oyunda çok daha iyi.

45 liraya 4070 ti var

Hocam topladığınız sistem ddr4 lü rtx 4060 lı bir sistem ve 45 k ya cidden gereksiz israf Onun yerine amd işlemci ddr5 rtx 4070 li ram odaklı sistem toplayabilirsiniz seçilen bazı parçalar cidden mantıksız

Son düzenleme:
Oyun için Intel almayın. Özellikle de ölü soket kullanan 14. nesili. 7800x3D var biraz üstüne koyunca. Oyunda çok daha iyi.

Hocam Intel almak zorundayım. Başta da belirttiğim gibi PUBG oynuyorum çoğunlukla AMD işlemci yaramıyor.

Intel alacak iseniz bile o paraya çok daha iyi sistem bileşenleri bulabiliriz isterseniz.

Ne gibi hocam paylaşırsan sevinirim. Bir de ddr5 toplamayı düşünmüyorum. Ddr4 önerirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…