i5 2.80 GHz işlemci ısınma sorunu

Lokman Â.

Hectopat
Daha fazla  
Selamün aleyküm. Kolay gelsin. Benim işlemcim Intel Core i5. 2.80 GHz hızı var. Daha düna kadar hiçbir şeyi yoktu. Bugün ne olduysa işlemci ısınmaya başladı. Ben yeni macun sürdüm fanı temizledim ama yine işlemcim ısınıyor. Bir kere kapandı, bir kere de mavi ekran verdi Bir çözüm var mı? Yoksa yeni fan mı alacağız? Bir söylerseniz çok makbule geçer. Kolay gelsin. :)

Selamün aleyküm. Kolay gelsin. Benim işlemcim Intel Core i5. 2.80 GHz hızı var. Daha düna kadar hiçbir şeyi yoktu. Bugün ne olduysa işlemci ısınmaya başladı. Ben yeni macun sürdüm fanı temizledim ama yine işlemcim ısınıyor. Bir kere kapandı, bir kere de mavi ekran verdi Bir çözüm var mı? Yoksa yeni fan mı alacağız? Bir söylerseniz çok makbule geçer. Kolay gelsin. :)
İşlemcinizi çok zorlayan bir uygulama olabilir eğer yoksa donanımsal bir sıkıntı var teknoloji şans işidir :)

Tam olarak model ismini yazar mısınız ? Örnek olarak;

İ5 2xxx
İ5 3xxx
İ5 4xxx
İ5 5xxx
İ5 6xxx
İ5 7xxx

Mesela benim işlemci modelim İ5 7500. Sizde bilgisayarınızdan öğrenerek bizimle paylaşırsanız yardımcı olmamız kolaylaşacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı