i5 2. Nesil + GTX 1050 Ti + 16 GB vs i5 3. Nesil + GTX 1050 Ti + 8 GB

trezkant

Centipat
Yeni bir bilgisayar alacağım ya da toplayacağım hangisini tercih edersiniz oyunlarda performans açısından?

İşlemciler tam olarak nedir?

Sevgili dostum sana kişisel tavsiyem işlemcin ne kadar yüksek olursa senin için o kadar iyi olur. Zaten eski nesil işlemciler bunlar. Ne kadar günümüze yakın olursa o kadar iyi. Tabi ki i5 3570k alacaksan geçerli bu söylediğim. Arkadaşların da bahsettiği gibi düşük model bir 3.nesil i5 alma. Büyük bir iştahla birisinin gelip RX570 önermesini bekliyorum. Bakalım kim atlayacak.

@Mithat Berhan Olabilir evet. Hani GTX 1660 ve altı bütün ekran kartı muhabbetlerinde patır patır dökülüyorlar ya o açıdan söyledim. Ama bak sen emin olma her an gelebilirler.

Senin RX 570 düşmanlığın ne arkadaş ? Nerde RX 570 var sen varsın.

1- RX470 ile birebir aynı çip. Aynı çipe OC yapıp sundular yenilikmiş gibi milletin kandırılması hoşuma gitmiyor.
2- TDP değeri orta segmente göre çok fazla.
3- Yazılım anlamında çok sıkıntılı bir kart.
4- Çipin üstünden çipin kapasitesinin normalin üstünde enerji geçtiği için kullanım ömrü az olacak.
5- Fazla ısınıyor.
Bu şekilde bir iki ufak sorunu var onun dışında düşman değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…