RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #21 Morgan.jones dedi: Valorant işlemci ister i5 3470 le 768p de 130FPS alıyorum 2 nesilde 100 FPS alırsınız bence 1080p de. Genişletmek için tıkla... ASUS Dual RX 460 nasıl
Morgan.jones dedi: Valorant işlemci ister i5 3470 le 768p de 130FPS alıyorum 2 nesilde 100 FPS alırsınız bence 1080p de. Genişletmek için tıkla... ASUS Dual RX 460 nasıl
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.660 Makaleler 5 Çözümler 38 22 Aralık 2023 #22 RawRei dedi: ASUS Dual RX 460 nasıl Genişletmek için tıkla... Nasıl derken ne anlamda nasıl sadece Valorant oynayacaksan ucuz alınabilecek bir ekran kartı. LoxAlper dedi: intel kullanıyom daha iyi değilmi Genişletmek için tıkla... Ben sana işlemci önermedim ki Intel nereden çıktı?
RawRei dedi: ASUS Dual RX 460 nasıl Genişletmek için tıkla... Nasıl derken ne anlamda nasıl sadece Valorant oynayacaksan ucuz alınabilecek bir ekran kartı. LoxAlper dedi: intel kullanıyom daha iyi değilmi Genişletmek için tıkla... Ben sana işlemci önermedim ki Intel nereden çıktı?
LoxAlper Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #23 GoDd1 dedi: Nasıl derken ne anlamda nasıl sadece Valorant oynayacaksan ucuz alınabilecek bir ekran kartı. Ben sana işlemci önermedim ki Intel nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... intel kafam gitti Geforce gtx felan mı neydi GoDd1 dedi: Nasıl derken ne anlamda nasıl sadece Valorant oynayacaksan ucuz alınabilecek bir ekran kartı. Ben sana işlemci önermedim ki Intel nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... bence valo oynarken çok düşüş yaratır adamları görmeden ölür gibi
GoDd1 dedi: Nasıl derken ne anlamda nasıl sadece Valorant oynayacaksan ucuz alınabilecek bir ekran kartı. Ben sana işlemci önermedim ki Intel nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... intel kafam gitti Geforce gtx felan mı neydi GoDd1 dedi: Nasıl derken ne anlamda nasıl sadece Valorant oynayacaksan ucuz alınabilecek bir ekran kartı. Ben sana işlemci önermedim ki Intel nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... bence valo oynarken çok düşüş yaratır adamları görmeden ölür gibi
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.660 Makaleler 5 Çözümler 38 22 Aralık 2023 #24 LoxAlper dedi: intel kafam gitti Geforce gtx felan mı neydi Genişletmek için tıkla... Modeline göre değişir başta dedim ben sana zaten RX 570 > GTX 1050 Ti > RX 460.
LoxAlper dedi: intel kafam gitti Geforce gtx felan mı neydi Genişletmek için tıkla... Modeline göre değişir başta dedim ben sana zaten RX 570 > GTX 1050 Ti > RX 460.
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #25 GoDd1 dedi: Nasıl derken ne anlamda nasıl sadece Valorant oynayacaksan ucuz alınabilecek bir ekran kartı. Ben sana işlemci önermedim ki Intel nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... Kanka ikinci el alacağım sıfır yok
GoDd1 dedi: Nasıl derken ne anlamda nasıl sadece Valorant oynayacaksan ucuz alınabilecek bir ekran kartı. Ben sana işlemci önermedim ki Intel nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... Kanka ikinci el alacağım sıfır yok
LoxAlper Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #26 GoDd1 dedi: Modeline göre değişir başta dedim ben sana zaten RX 570 > GTX 1050 Ti > RX 460. Genişletmek için tıkla... RX 570 sıfır link atarmısın bulamadım yanlış bulmayım
GoDd1 dedi: Modeline göre değişir başta dedim ben sana zaten RX 570 > GTX 1050 Ti > RX 460. Genişletmek için tıkla... RX 570 sıfır link atarmısın bulamadım yanlış bulmayım
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #27 LoxAlper dedi: RX 570 sıfır link atar mısın bulamadım yanlış bulmayım Genişletmek için tıkla... Link yasak kanka yeni mi başladın
LoxAlper dedi: RX 570 sıfır link atar mısın bulamadım yanlış bulmayım Genişletmek için tıkla... Link yasak kanka yeni mi başladın
LoxAlper Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #28 RawRei dedi: Link yasak kanka yeni mi başladın Genişletmek için tıkla... Yasak mı?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.660 Makaleler 5 Çözümler 38 22 Aralık 2023 #29 LoxAlper dedi: RX 570 sıfır link atarmısın bulamadım yanlış bulmayım Genişletmek için tıkla... O kartların sıfırı kalmadı ki bu zamanda alacağın bütün sıfır kartları kaldırmaz senin işlemci.
LoxAlper dedi: RX 570 sıfır link atarmısın bulamadım yanlış bulmayım Genişletmek için tıkla... O kartların sıfırı kalmadı ki bu zamanda alacağın bütün sıfır kartları kaldırmaz senin işlemci.
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #30 LoxAlper dedi: Yasak mı? Genişletmek için tıkla... Evet benim bildiğim GoDd1 dedi: O kartların sıfırı kalmadı ki bu zamanda alacağın bütün sıfır kartları kaldırmaz senin işlemci. Genişletmek için tıkla... Kanka ikinci el alacağım sıfır yok RX460 alacağım
LoxAlper dedi: Yasak mı? Genişletmek için tıkla... Evet benim bildiğim GoDd1 dedi: O kartların sıfırı kalmadı ki bu zamanda alacağın bütün sıfır kartları kaldırmaz senin işlemci. Genişletmek için tıkla... Kanka ikinci el alacağım sıfır yok RX460 alacağım