Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #1 İşlemci ne kadar 100 Celsius'da çalışıyor olsa da hiçbir şekilde drop, kasma, vb olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2020
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 3 Mayıs 2020 #2 Kasa temizliği ve termal macun yenilemesi yapın.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #3 Lemi Galip dedi: Kasa temizliği ve termal macun yenilemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Termal macunu yenileyeni 5 ay oldu kasanın arka kapağını açamadığım için işlemci fanını ve termal macunu yenileyemiyorum maalesef.
Lemi Galip dedi: Kasa temizliği ve termal macun yenilemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Termal macunu yenileyeni 5 ay oldu kasanın arka kapağını açamadığım için işlemci fanını ve termal macunu yenileyemiyorum maalesef.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 3 Mayıs 2020 #4 Soğutucu stok ise arka tarafın sökülmesine gerek yok. Islemci sogutucusuna bakın tam oturmuş mu?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #5 Lemi Galip dedi: Soğutucu stok ise arka tarafın sökülmesine gerek yok. Islemci sogutucusuna bakın tam oturmuş mu? Genişletmek için tıkla... Stok fan değil. Tx Slient Wind 120mm fan LGA775/115X Amd İşlemci Soğutucu Fiyatı Tx Slient Wind 120mm fan LGA775/115X Amd İşlemci Soğutucu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Lemi Galip dedi: Soğutucu stok ise arka tarafın sökülmesine gerek yok. Islemci sogutucusuna bakın tam oturmuş mu? Genişletmek için tıkla... Stok fan değil. Tx Slient Wind 120mm fan LGA775/115X Amd İşlemci Soğutucu Fiyatı Tx Slient Wind 120mm fan LGA775/115X Amd İşlemci Soğutucu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 3 Mayıs 2020 #6 Dediğim gibi soğutucunun oturup oturmadigina ve kaliteli bir macun ile değişim yapin. Başka bir şeyden olacağını sanmıyorum.
Dediğim gibi soğutucunun oturup oturmadigina ve kaliteli bir macun ile değişim yapin. Başka bir şeyden olacağını sanmıyorum.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #7 Lemi Galip dedi: Dediğim gibi soğutucunun oturup oturmadigina ve kaliteli bir macun ile değişim yapin. Başka bir şeyden olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu tür vidaları nasıl sökebilirim?
Lemi Galip dedi: Dediğim gibi soğutucunun oturup oturmadigina ve kaliteli bir macun ile değişim yapin. Başka bir şeyden olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu tür vidaları nasıl sökebilirim?