Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.325 Makaleler 7 Çözümler 31 1 Aralık 2021 #2 Kaldırır çok rahat.
Mcaune Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #3 Xoloth dedi: Kaldırır çok rahat. Genişletmek için tıkla... Emir misiniz?
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.325 Makaleler 7 Çözümler 31 1 Aralık 2021 #4 Mcaune dedi: Emir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı sistemi kullanıyordum. Daha yüksek gereksinimli oyunları da oynadım. RAM'iniz 8 veya üstü ise kaldırır rahatça. Değilse zorlayabilir.
Mcaune dedi: Emir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı sistemi kullanıyordum. Daha yüksek gereksinimli oyunları da oynadım. RAM'iniz 8 veya üstü ise kaldırır rahatça. Değilse zorlayabilir.
Mcaune Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #5 Xoloth dedi: Aynı sistemi kullanıyordum. Daha yüksek gereksinimli oyunları da oynadım. RAM'iniz 8 veya üstü ise kaldırır rahatça. Değilse zorlayabilir. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM.
Xoloth dedi: Aynı sistemi kullanıyordum. Daha yüksek gereksinimli oyunları da oynadım. RAM'iniz 8 veya üstü ise kaldırır rahatça. Değilse zorlayabilir. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM.