i5 2320 ve RX460 Minecraft kasıyor

Minecraft Optifine olmadan, istikrarlı çalışan bir oyun değil.
En güncel sürümün Optifine yayınlandı. Kurmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca bellek miktarınız az olduğundan, modlu oynamanızı tavsiye etmem. Minecraft ortalama modları için bile 8 GB bellek yetersiz kalıyor. Modlu bir oyun için 16 GB bellek istikrarlı performans sağlıyor.

İndirmek istediğin sürümün yanındaki ''Mirror'' bağlantısına basarsan. Reklam gösteren site olmadan, indirebilirsin.

En üsttekileri yüklemek çok iyi olmuyor hatalar olabiliyor en üstten bir altını indirmeni öneririm.

Herhangi bir hataya rastlamadım. Daha önceden zaten bu özellikler yayınlıyorlar. Yeni sürüme özellikleri entegre ettikçe, sürüm yayınlıyorlar.

Dört tane seçenek sunuyorlar. Seçenekler arttıkça sunduğu grafik özellikleri artıyor. Detaylarına yanındaki Changelog yazısına tıklayarak öğrenebilirsiniz. Kabaca en üstteki, Optifine sunduğu tüm grafik, optimizasyon vb. özellikleri sağlıyor diyebiliriz.

En üsttekileri yüklemek çok iyi olmuyor hatalar olabiliyor en üstten bir altını indirmeni öneririm.
1.15.2 Optifine kullanıyorum. Yani en üsttekini. 150-200 FPS arası gayet güzel oynuyorum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim ve evet en üstteki daha geliştirme aşamasında. Fakat dediğim gibi 1.15.2 oynamak istiyorsa konu sahibi en üsttekini kurabilir.

Ben her zaman bir altı indiriyorum bir kere üstten indirmiştim bazen karakterler görünmez olabiliyordu. 1.11'deydi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…