i5-2400 82 dereceye ulaşıyor

Arda.122

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Anakart
İntel B75
Merhaba. Oyun oynarken GTA 5, Dying Light gibi oyunlarda işlemci 82 derece oluyor. Stok fan var. Bir zararı olur mu işlemciye? İşlemci i5-2400.

Hocam Ryzen 5 5600 gibi işlemciler o kadar sıcaklığa ulaşmıyor stok fanla en iyisi bir termal macun yenileyin normal değil.
Zarar verir mi? Eğer zararı olursa bunu alacağım işe girip ama zarar vermezse gerek yok.

Peki teşekkürler ama ben para biriktirip bunu almayı düşünüyorum daha sağlıklı olabilmesi için bide fiyat da ucuz.

Bana göre gerek yok bana yetiyor böyle aman aman yüksek oyunlarda oynamıyorum zaten.
Tabii ki ama bence değiştirme zamanı geldi sizin için ama sizin düşünceniz sizin kararınız.

82 derece o işlemci için fazla. Bir zararı olmaz diyemeyiz. Üreticisinin sitesinde 72'yi geçmemesi gerektiği yazıyor.

82 derece o işlemci için fazla. Bir zararı olmaz diyemeyiz. Üreticisinin sitesinde 72'yi geçmemesi gerektiği yazıyor.

Peki üsteki fanı alana kadar idare eder mi ve üsteki fanı alıp yanına MX4 termal macun alsam kaç derece etki eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…