Arda.122 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #1 RAM 8 Anakart İntel B75 Merhaba. Oyun oynarken GTA 5, Dying Light gibi oyunlarda işlemci 82 derece oluyor. Stok fan var. Bir zararı olur mu işlemciye? İşlemci i5-2400.
Merhaba. Oyun oynarken GTA 5, Dying Light gibi oyunlarda işlemci 82 derece oluyor. Stok fan var. Bir zararı olur mu işlemciye? İşlemci i5-2400.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.754 Makaleler 1 Çözümler 9 2 Mart 2023 #2 Hocam Ryzen 5 5600 gibi işlemciler o kadar sıcaklığa ulaşmıyor stok fanla en iyisi bir termal macun yenileyin normal değil.
Hocam Ryzen 5 5600 gibi işlemciler o kadar sıcaklığa ulaşmıyor stok fanla en iyisi bir termal macun yenileyin normal değil.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Mart 2023 #3 Bir zararı olmaz. Macun yenilenebilir fakat şart değil.
Arda.122 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #4 Enahaine dedi: Hocam Ryzen 5 5600 gibi işlemciler o kadar sıcaklığa ulaşmıyor stok fanla en iyisi bir termal macun yenileyin normal değil. Genişletmek için tıkla... Zarar verir mi? Eğer zararı olursa bunu alacağım işe girip ama zarar vermezse gerek yok. GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP - Fiyatı, Yorumları GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Enahaine dedi: Hocam Ryzen 5 5600 gibi işlemciler o kadar sıcaklığa ulaşmıyor stok fanla en iyisi bir termal macun yenileyin normal değil. Genişletmek için tıkla... Zarar verir mi? Eğer zararı olursa bunu alacağım işe girip ama zarar vermezse gerek yok. GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP - Fiyatı, Yorumları GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Mart 2023 #5 Arda.122 dedi: Zarar verir mi? Eğer zararı olursa bunu alacağım işe girip ama zarar vermezse gerek yok. GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP - Fiyatı, Yorumları GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Vermez.
Arda.122 dedi: Zarar verir mi? Eğer zararı olursa bunu alacağım işe girip ama zarar vermezse gerek yok. GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP - Fiyatı, Yorumları GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD / INTEL Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 95 W TDP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Vermez.
P PeopleLivinginTurkey Femtopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #6 Arda.122 dedi: Merhaba. Oyun oynarken GTA 5, Dying Light gibi oyunlarda işlemci 82 derece oluyor. Stok fan var. Bir zararı olur mu işlemciye? İşlemci i5-2400. Genişletmek için tıkla... Bence işlemci değiştirme zamanı gelmiş gibi.
Arda.122 dedi: Merhaba. Oyun oynarken GTA 5, Dying Light gibi oyunlarda işlemci 82 derece oluyor. Stok fan var. Bir zararı olur mu işlemciye? İşlemci i5-2400. Genişletmek için tıkla... Bence işlemci değiştirme zamanı gelmiş gibi.
Arda.122 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #7 erme dedi: Vermez. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler ama ben para biriktirip bunu almayı düşünüyorum daha sağlıklı olabilmesi için bide fiyat da ucuz. PeopleLivinginTurkey dedi: Bence işlemci değiştirme zamanı gelmiş gibi. Genişletmek için tıkla... Bana göre gerek yok bana yetiyor böyle aman aman yüksek oyunlarda oynamıyorum zaten.
erme dedi: Vermez. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler ama ben para biriktirip bunu almayı düşünüyorum daha sağlıklı olabilmesi için bide fiyat da ucuz. PeopleLivinginTurkey dedi: Bence işlemci değiştirme zamanı gelmiş gibi. Genişletmek için tıkla... Bana göre gerek yok bana yetiyor böyle aman aman yüksek oyunlarda oynamıyorum zaten.
P PeopleLivinginTurkey Femtopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #8 Arda.122 dedi: Peki teşekkürler ama ben para biriktirip bunu almayı düşünüyorum daha sağlıklı olabilmesi için bide fiyat da ucuz. Bana göre gerek yok bana yetiyor böyle aman aman yüksek oyunlarda oynamıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Tabii ki ama bence değiştirme zamanı geldi sizin için ama sizin düşünceniz sizin kararınız.
Arda.122 dedi: Peki teşekkürler ama ben para biriktirip bunu almayı düşünüyorum daha sağlıklı olabilmesi için bide fiyat da ucuz. Bana göre gerek yok bana yetiyor böyle aman aman yüksek oyunlarda oynamıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Tabii ki ama bence değiştirme zamanı geldi sizin için ama sizin düşünceniz sizin kararınız.
Rêdline. Megapat Katılım 10 Ocak 2017 Mesajlar 167 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Msi B550-A Pro Ryzen 7 5800X3D Patriot 4400 C19 4x8 GB (3600Mhz CL14) XFX 6600XT Qick 308 Corsair 4000D Airflow Deepcool LT720 Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W Viewsonic Elite XG270QC Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #9 82 derece o işlemci için fazla. Bir zararı olmaz diyemeyiz. Üreticisinin sitesinde 72'yi geçmemesi gerektiği yazıyor.
82 derece o işlemci için fazla. Bir zararı olmaz diyemeyiz. Üreticisinin sitesinde 72'yi geçmemesi gerektiği yazıyor.
Arda.122 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #10 Rêdline. dedi: 82 derece o işlemci için fazla. Bir zararı olmaz diyemeyiz. Üreticisinin sitesinde 72'yi geçmemesi gerektiği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Peki üsteki fanı alana kadar idare eder mi ve üsteki fanı alıp yanına MX4 termal macun alsam kaç derece etki eder.
Rêdline. dedi: 82 derece o işlemci için fazla. Bir zararı olmaz diyemeyiz. Üreticisinin sitesinde 72'yi geçmemesi gerektiği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Peki üsteki fanı alana kadar idare eder mi ve üsteki fanı alıp yanına MX4 termal macun alsam kaç derece etki eder.