i5-2400 82 dereceye ulaşıyor

Peki üsteki fanı alana kadar idare eder mi ve üsteki fanı alıp yanına MX4 termal macun alsam kaç derece etki eder.

Resimdeki soğutucu ne kadar etkili bilmiyorum ama muhtemelen stok soğutucudan iyidir ve yeterli olabilir ama MX4 termal macuna ayrıca para vermek macun ile soğutucu bütçesini birleştirip daha iyi bir soğutucu almanız daha mantıklı olabilir. Çok şanssız değilseniz de birkaç gün böyle kullanınca bozulmaz muhtemelen.

Kapanmıyorsa problem yok. Bu arada macun sür kardesim stok fanda bile ısınmıyor.

Peki teşekkürler ama ben para biriktirip bunu almayı düşünüyorum daha sağlıklı olabilmesi için bide fiyat da ucuz.
Fana gerek yok macun al. Boşuna para dökmüş olursun.

Önerdiğiniz uygun bir soğutucu var mıdırm.

Kapanmıyorsa problem yok. Bu arada macun sür kardesim stok fanda bile ısınmıyor.

Fana gerek yok macun al. Boşuna para dökmüş olursun.

Kapanmıyor peki sadece MX4 macun sürsem ne kadar etki eder.

Kuzenimin Q8200 işlemcisi stok fan ile boşta 95-100 derecelere çıkıp kapanıyordu. Sadece 80 TL'ye termal macun değişerek boşta 40-45 derecelere düşürerek sorununu çözdük. Bence sizinde sadece termal macunu değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Termal macuna çok para vermek istemiyorsanız Wipaste C2 öneririm.

Son düzenleme:
benimki de zaten boşta 45 50.

Zarar verir diyen varsa bu konu hakkında bir daha konuşmasın hocam. İşlemci zarar görmesin diye 100-105 derecede kapanır zaten.

Eğer uzun süre temizlik ve macun değişimi yapmadıysanız büyük ihtimalle şuan işlemci ve soğutucu arasında macun bile yoktur. Zaten stok soğutucunuz yeterli ve önceden de yeterli olmuştur. Sadece macun değişimi ve iyi bir temizlik ile probleminiz çözülecektir.

Kasayı sıfır 1 ay önce aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…