Satılık i5 2400 & ASUS 750 Tİ STRİX O.C (Bütün veya parça)

Croot

Megapat
Yer
Türkiye
Parça olarak sadece ASUS 750Tİ STRİX(Sıfır dB) model ekran kartımı verebilirim.
Herhangi sıkıntısı yok donanım aksanı sorunsuz. Linux tabanlı bilgisayara geçiyorum. Elimdeki bilgisayarıda sakmak istedim. Acelesi yoktur. Özelliklerden bahsedeyim. Alıcak kişi kasayı değiştirmek isteyebilir. Ön ve üst kısımda kişisel kesimlerim var. Ekran kartım 50 dereceye kadar fan çalıştırmaz ve 0 desibelde çalışır. Kasa zaten cok sessiz. Ankara içi alıcı tercihimdir.

• INTEL I-5 2400 4 ÇEKİRDEK 32X ÇARPAN KİLİTLİ LGA 1155 3.1 gHZ İŞLEMCİ
  • CORSAİR VS450 %85 VERİMLİ PSU
  • ASUS 750Tİ STRİX O.C (TECHNOPAT İNCELEMESİ İÇİN TIKLA " (410TL)
  • SEAGATE 1TB 7200RPM HARDDİSK
  • PEGATRON IPXSB-H61 ANAKART
  • 4+2(6) GB 1333 MHz NANYA RAM
  • ANAKART ÜZERİNDE 6 ARKA+2ÖN+1 ÜST OLMAK ÜZRE 9 USB CIKISI , KART OKUYUCU VAR.
  1. DELL 17" MODEL VGA MONİTÖR (130TL)
Bütün halde bilgisayara 1350TL değer biçtim ilgilenenler 05362008074 Nolu telefondan ulaşabilirler.
Resimler:

Son düzenleyen: Moderatör:
@Croot Eğer satılmadıysa Ekran kartına talibim uygun bir fiyatta anlaşırsak satın alabilriim. iletişim için buradan veya fb/ledendsneverdie facebook adresinden ulaşabilirsin iyi satışlar dilerim.

özel mesaj atma yerini bulamadım konuşma paketimde şimdi bitti facebooktan eklerseniz veya mesaj atarsanız sisteme talibim bi kaç sorum olacak iyi geceler Alper Uzun | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…