i5 2400 HD Graphics 2000 nasıl kullanılır ?

Akin Senturk

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba!
Bir sorum olacak. Babam bana eski masaüstü pc'sini verdi. Içinde GeForce 210 ekran kartı var. Performansı çok düşük farkındayım. Internette dolaşırken i5 2400ün içinde HD Graphics 2000 olduğunu gördüm. Benim GeForce 210 dan iyi sanırım. Geforce 210'dan HD Graphics 2000'e nasıl geçebilirim?
Şimdiden teşekkürler!

CPU-Z den bir Screenshot

Monitöre bağladığın vga kablosunu ekran kartındaki porta değil de anakarttaki vga porta bağlarsan HD Graphics 2000 i kullanmaya başlarsın. Ama GeForce 210 dan daha performanslı olacağını düşünmüyorum.

Bro, benim Monitor direkt pcye bağlı değil. Arada bir amplifier var. Pcden amp'e de, amp'den monitore de hdmi ile bağlı. Benim amplifierim de vga girişi veya çıkışı yok. Ama eğer anakartın hdmi girişine bağlarsam yine de hd graphics 2000i kullanabilir miyim?

Başka türlü yapma şansımız var mı? Şimdi hatırladım anakartdaki HDMI port'u bozukdu. Veya vga to hdmi gibi bir adaptör ile yapılabilir mi?

Düşündüm de, bi driver indireyim dedim. Işletim sistemim windows10, driver yokmuş henüz. 8.1 yapıp 210'nun driverini silip hd graphicsin driverini yuklesem zaten otomatikmen hd graphics devreye girmez mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı