R RealConnor Decapat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 27 9 Temmuz 2020 #1 i5 2400 termal macunu kaliteli ve yeniledim, stok fan tam oturduğuna eminim. İşlemci yük altında 90 derece oluyor ama boşta iken 40 derece peki aşağıdaki soğutucuyu alsam düzelir mi? bu Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
i5 2400 termal macunu kaliteli ve yeniledim, stok fan tam oturduğuna eminim. İşlemci yük altında 90 derece oluyor ama boşta iken 40 derece peki aşağıdaki soğutucuyu alsam düzelir mi? bu
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 9 Temmuz 2020 #2 Daha kötü performans bile alabilirsiniz o soğutucu ile, kullandığınız termal macun nedir? Stok fanın o işlemci için yeterli olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Daha kötü performans bile alabilirsiniz o soğutucu ile, kullandığınız termal macun nedir? Stok fanın o işlemci için yeterli olması gerekiyor.
KS KS R RealConnor Decapat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 27 9 Temmuz 2020 #3 G8341 dedi: Daha kötü performans bile alabilirsiniz o soğutucu ile, kullandığınız termal macun nedir? Stok fanın o işlemci için yeterli olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aşağıya kullandığım termal macunun linkini koydum. Bu Artı 0 Eksi
G8341 dedi: Daha kötü performans bile alabilirsiniz o soğutucu ile, kullandığınız termal macun nedir? Stok fanın o işlemci için yeterli olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aşağıya kullandığım termal macunun linkini koydum. Bu
Eraph Decapat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #4 Benimde i3-4005U işlemcim var. Eski olduğundandır büyük ihtimalle. Belki soğutucu yetersiz olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS R RealConnor Decapat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 27 9 Temmuz 2020 #5 Eraph dedi: Benimde i3-4005U işlemcim var. Eski olduğundandır büyük ihtimalle. Belki soğutucu yetersiz olabilir. Genişletmek için tıkla... Çoğu baktığım i5-2400 videolarında yük altındayken stok fan ile 60 dereceyi geçmez iken neden bende böyle oluyor olabilir? Artı 0 Eksi
Eraph dedi: Benimde i3-4005U işlemcim var. Eski olduğundandır büyük ihtimalle. Belki soğutucu yetersiz olabilir. Genişletmek için tıkla... Çoğu baktığım i5-2400 videolarında yük altındayken stok fan ile 60 dereceyi geçmez iken neden bende böyle oluyor olabilir?
Eraph Decapat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #6 RealConnor dedi: Çoğu baktığım i5-2400 videolarında yük altındayken stok fan ile 60 dereceyi geçmez iken neden bende böyle oluyor olabilir? Genişletmek için tıkla... İşlemcide bir problem olabilir. Eski sonuçta. Bir tamirciye götürün bence. Artı 0 Eksi
RealConnor dedi: Çoğu baktığım i5-2400 videolarında yük altındayken stok fan ile 60 dereceyi geçmez iken neden bende böyle oluyor olabilir? Genişletmek için tıkla... İşlemcide bir problem olabilir. Eski sonuçta. Bir tamirciye götürün bence.