i5-2400 işlemci GTX 770 için yetersiz mi?

Sadullah

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Bahçelievler
Daha fazla  
Arkadaşler merhaba battlefield 4 single oynarken ultra'da 60 fps alıyorum. Lakin mp'de kasma değil takılma hemde acayip bir takılma var. Oynanicak bi halde sorun RAM'den diye düşünüyorum sizc ede öyle mi ?

Sistemim:
  • i5-2400 3.10 3.30ghz
  • 2gb gtx770 256bit ekran kartı
  • 4gb elixir 1333mhz ram ileride 8 olucak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci yeterlidir diye düşünüyorum. Ekran kartının sürücüsünü güncelle. Format at. "K" kilidi varsa galiba yok o.c yap diyecektim.

4 gb ram'in BF4 de çoklu oyuncu modunda yetersiz kaldığını çok gördüm. Zaten grafik ayarlarını en yükseğe aldığın zaman tekli oyuncuda 3.90 ram tüketiyor. Çoklu oyuncuda çok daha fazla tüketecektir. Yani ram yetersiz. 4 gb ram ekle.

Ekliyceğim zaten mutlaka tek korkum işlemci.. Şuan değiştiremem bütçe yetersiz çünkü. Bi adam 4800mb görmüş kalabalık alanda.

MSI Afterbuner programını kur, kurulum esnasında RivaTuner Statistics Server programını'da kur ve izleme ekranındaki tü tikleri aktif edip, oyunun maksimum kasma anında EG alıp bizimle paylaş.

MSI Afterbuner programını kur, kurulum esnasında RivaTuner Statistics Server programını'da kur ve izleme ekranındaki tü tikleri aktif edip, oyunun maksimum kasma anında EG alıp bizimle paylaş.
Hocam kasma anı yok. :D yani girdigim andan itibaren oynnamicak hale geliyor ki o program zor o derece. Ama gel gelelim bf 3 ultra 90fps akıyor..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı