i5 2400 işlemci için anakart önerisi

mrctly53

Femtopat
DDR3 RAM, Intel i5 3.1 GHz, RX 570 alacağım PC'ye onun yanına da güzel bir anakart istiyorum. 600 TL'lik en fazla sizce ne olabilir?
Bir de 400W'lık güç kaynağı var, o yeter mi bu sisteme?

DDR3 RAM, Intel i5 3.1 GHz, RX 570 alacağım PC'ye onun yanına da güzel bir ekran kartı istiyorum. 600 TL'lik en fazla sizce ne olabilir?
Bir de 400W'lık güç kaynağı var, o yeter mi bu sisteme?

Pardon anakart önerisi istiyorum ekran kartı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
LGA1155 pin herhangi bir ikinci el anakart alabilirsiniz. 600TL bütçe varsa işleminizi satıp Anakart ve işlemci alın bence. İ5 2400 RX570 için yetersiz kalacaktır. Güç kaynağı marka modeli nedir?

LGA1155 pin herhangi bir ikinci el anakart alabilirsiniz. 600TL bütçe varsa işleminizi satıp Anakart ve işlemci alın bence. İ5 2400 RX570 için yetersiz kalacaktır. Güç kaynağı marka modeli nedir?
LGA1155 pin herhangi bir ikinci el anakart alabilirsiniz. 600TL bütçe varsa işleminizi satıp Anakart ve işlemci alın bence. i5 2400 RX570 için yetersiz kalacaktır. Güç kaynağı marka modeli nedir?

Dostum yanıt verecek misin

Son düzenleme:
PSU yeterli gelecektir. İşleminizi satıp İ7 2600, Xeon E3-1240 V2 gibi işlemcileri almanızı öneririm. LGA1155 pin uygun fiyatlı bir anakart alabilirsiniz.

@mrctly53
İkinci el olarak almanız lazım. Çeşitli ikinci el siteleri ile bulabilirsiniz. LGA1155 pin olmasına dikkat edin.
@korkunc ivan
Eski bir soket olduğu için sıfır bulmak zor ve sıfır bulunsa bile pahalı olacaktır. İkinci el anakart niye önermiyorsunuz?

@mrctly53
İkinci el olarak almanız lazım. Çeşitli ikinci el siteleri ile bulabilirsiniz. LGA1155 pin olmasına dikkat edin.
@korkunc ivan
Eski bir soket olduğu için sıfır bulmak zor ve sıfır bulunsa bile pahalı olacaktır. İkinci el anakart niye önermiyorsunuz?

Dostum dediğin anakart bumu özelliği SIFIR ESONİC H61 DDR3 1155 PİN ANAKART GİGABİT ETHERNET - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 859739570

@mrctly53
@korkunc ivan

7 - 8 senelik anakartlar ya tamir görmüş oluyor, ya üzerlerindeki devreler zamanla yıpranmış oluyor. Bir süre sonra sorun kaçınılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı