Frank Gallagher Kilopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 301 Çözümler 2 Yer Pendik/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #11 SHABBAROS dedi: Arkadaşlar stok fan duruyor ama tirnaklari bozuk önerebileceginiz bi fan sogutucu yayici ne derseniz varmi ? Genişletmek için tıkla... Anlamadım, soğutucu yayıcı ne? soğutucu tırnağı mı arıyorsun?
SHABBAROS dedi: Arkadaşlar stok fan duruyor ama tirnaklari bozuk önerebileceginiz bi fan sogutucu yayici ne derseniz varmi ? Genişletmek için tıkla... Anlamadım, soğutucu yayıcı ne? soğutucu tırnağı mı arıyorsun?
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 7 Temmuz 2019 #12 İnternet degilde kafelerden bulacğim stok fanlar olurmu babam anlarsiniz ya internet alişverişlerine şans vermiyor.
İnternet degilde kafelerden bulacğim stok fanlar olurmu babam anlarsiniz ya internet alişverişlerine şans vermiyor.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #13 Taş çatlasın bir stok fan 50 TL, servet yağmıyorsunuz ya? Şansa bırakacak bi' şey değil bu. İnternet alış-verişleri de eskisi gibi güvensiz değil.
Taş çatlasın bir stok fan 50 TL, servet yağmıyorsunuz ya? Şansa bırakacak bi' şey değil bu. İnternet alış-verişleri de eskisi gibi güvensiz değil.
Artorias Hectopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #14 Intel soğutucu ayakları satılıyor olması lazım.
Frank Gallagher Kilopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 301 Çözümler 2 Yer Pendik/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #15 SHABBAROS dedi: İnternet degilde kafelerden bulacğim stok fanlar olurmu babam anlarsiniz ya internet alişverişlerine şans vermiyor. Genişletmek için tıkla... Tabi sorabilirsin civardaki internet cafelere veya şubeden falan da alabilirsin.
SHABBAROS dedi: İnternet degilde kafelerden bulacğim stok fanlar olurmu babam anlarsiniz ya internet alişverişlerine şans vermiyor. Genişletmek için tıkla... Tabi sorabilirsin civardaki internet cafelere veya şubeden falan da alabilirsin.
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 7 Temmuz 2019 #16 Hepinize teşekkür ederim stok fan alacağım galiba.
Artorias Hectopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #17 SHABBAROS dedi: Hepinize teşekkür ederim stok fan alacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Eğer demir blok duruyorsa sadece üzerindeki fanı komple değiştirebilirsiniz, ayaklarda fana bağlı.
SHABBAROS dedi: Hepinize teşekkür ederim stok fan alacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Eğer demir blok duruyorsa sadece üzerindeki fanı komple değiştirebilirsiniz, ayaklarda fana bağlı.
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 7 Temmuz 2019 #18 Artorias dedi: Eğer demir blok duruyorsa sadece üzerindeki fanı komple değiştirebilirsiniz, ayaklarda fana bağlı. Genişletmek için tıkla... Evet duruyor suanda apex de 75 max goruyor iyimi sizce macun çok az var fani cikardigim icin dagildi macun sursem etkidi artar degilmi
Artorias dedi: Eğer demir blok duruyorsa sadece üzerindeki fanı komple değiştirebilirsiniz, ayaklarda fana bağlı. Genişletmek için tıkla... Evet duruyor suanda apex de 75 max goruyor iyimi sizce macun çok az var fani cikardigim icin dagildi macun sursem etkidi artar degilmi
Artorias Hectopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #19 Sana attığım macun ile ben %100 kullanımda 60 derece görüyorum en fazla. 40 lira olan soğutucunun yanında çok iyi macun vermezler. Eğer macunun yoksa dediğimi alabilirsin.
Sana attığım macun ile ben %100 kullanımda 60 derece görüyorum en fazla. 40 lira olan soğutucunun yanında çok iyi macun vermezler. Eğer macunun yoksa dediğimi alabilirsin.