i5 2400 R7 240 sisteme Windows 11 kurulur mu?

Dostum senin için bu hafta Windows 11 kuracağım. İ5 2500, GTX 550Ti ve 8 GB ramli bir sistemim var.

i5 2500 ile kullanan birisi bunu yazmış. Sence bu adam bunu yazdığına göre kasar mı? Lütfen aslı olmayan argümanlar kullanmayın.

2011'den kalma i5 2500 mü? Benim 2019 yılında çıkan işlemci kaldırmadı bu adam bilgisayarını açması mucize nasıl olur da kurabilir cidden inandın mı buna git eski bir tane laptop ya da masaüstü bilgisayarına kur gör imkansız bu sıkıntısız çalışıyor yazmış bir de.

Celeron N4020'de 2018-19 civarı çıktı diye biliyorum. Ancak i5 2500 kat kat daha iyi. Her yeni işlemci daha iyi olacak diye bir şey yok.

Kurulur ama Windows 10 daha iyi olur 120 GB depolama alanınız var ama siz bilirsiniz bazıları diyor ki Windows 11 daha hızlı çalışıyor.

Celeron N4020'de 2018-19 civarı çıktı diye biliyorum. Ancak i5 2500 Kat kat daha iyi. Her yeni işlemci daha iyi olacak diye bir şey yok.

Her yeni işlemcinin iyi olduğunı söylemedim ama bahsettiğiniz işlemci çöp Windows 11 kurarsın ama çok fazla kasar.

Hocam i

Celeron N4020'de 2018-19 civarı çıktı diye biliyorum. Ancak i5 2500 Kat kat daha iyi. Her yeni işlemci daha iyi olacak diye bir şey yok.

İnternetim sıkıntılıydı anca yüklendi birazdan sonucu yazarım.

@UstaGT Bu arada kuramamanın sebebi %90 olarak işlemci desteği yüzünden. 8. Nesil öncesini desteklemiyor. Onun için ayrı ayar yapman lazım.

@UstaGT bu arada kuramamanın sebebi %90 olarak işlemci desteği yüzünden. 8. nesil öncesini desteklemiyor. Onun için ayrı ayar yapman lazım.

Kardeşim sıkıntılısın sen herhalde hiçbir mesajımda kuramadım kuramazsın gibi bir şey yazmadım kendi laptopuma kurdum fakat aşırı derecede sıkıntılı yukarıdaki mesajlarda yazdım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…