General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 16 Haziran 2021 #11 Tcyusuf dedi: Ama adam fiyatı yükseltmiş 600'dü 850 olmuş fiyat yükseltmiş. Favorilerime baktım fiyat artmış. Genişletmek için tıkla... Dostum GT 740 çok zayıf bir kart, fiyatı 1000TL olsa bile R7 370 tercih et. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tcyusuf dedi: Ama adam fiyatı yükseltmiş 600'dü 850 olmuş fiyat yükseltmiş. Favorilerime baktım fiyat artmış. Genişletmek için tıkla... Dostum GT 740 çok zayıf bir kart, fiyatı 1000TL olsa bile R7 370 tercih et. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tcyusuf Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #12 Arkadaşlar 300 Watt mış PSU'da almam lazım.