i5-2400 & R9 280 sisteme 500W Izoly PSU yeterli midir?

CruexS

Decapat
Daha fazla  
R9 280 için bu PSU yeterli midir? i5-2400 var, anakart zillion B75FEL3.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-29-21-06-04-091_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-06-29-21-06-04-091_com.whatsapp.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280 için bu PSU yeterli midir? i5-2400 var, anakart zillion B75FEL3.
Yeter fakat bu psuyu almanızı önermem. 2. el alacaksanız iş daha da sıkıntı. Kim bilir neden satıyor. Ve ayrıca 80+ Sertifikasının gerçek olduğunu düşünmüyorum. 12V kanalından vaat ettiği değerleri veremiyecek. Bana göre almamalısınız.
Ek olarak Psu güvenli değil. Elektrik ve kısa devre olaylarında acaba nasıl tepki verecek.

Hocam siz yazdıklarınızda emin misiniz?
Evet 500 tllik psudan ne bekliyorsun? Tüm korumaların olmasını falanmi bekliyorsun?
Psu'daki kompenentlerin dayanıklı olduğunu falan mi düşünüyorsun? Japon Kapasitör kullanıldığını mı düşünüyorsun ne bekliyorsun?
Kısa devre yüksek sıcaklık Yüksek voltaj korumaları bu Psu'da yok.
İzoly zaten Psu Tier Listte baya aşağı sırada marka genek olarak vasat. Malzeme kalitesi ve sattığı pcler buna zaten bir örnek. Eski nesil parçalar kötü malzeme kalitesi.

Yeter fakat bu psuyu almanızı önermem. 2. el alacaksanız iş daha da sıkıntı. Kim bilir neden satıyor. Ve ayrıca 80+ Sertifikasının gerçek olduğunu düşünmüyorum. 12V kanalından vaat ettiği değerleri veremiyecek. Bana göre almamalısınız.
Ek olarak Psu güvenli değil. Elektrik ve kısa devre olaylarında acaba nasıl tepki verecek.
Knk bu eskiden almıstım internetten o zamanlar anlamıyordum böyle birşey aldırmısım işte

Şimdi ben takmalımıyım ekran kartını ne olabilir

Son düzenleme:
Kanka bu eskiden almıstım internetten o zamanlar anlamıyordum böyle bir şey aldırmısım işte

Şimdi ben takmalı mıyım ekran kartını ne olabilir?

Elinde başka bir PSU yok ise mecbur takmalısın yapacak bir şey yok. Eğer şu an da bütçe var ise bunu satıp 2. el daha güvenli bir PSU da alabilirsin.
Etkilerine gelecek olursak bu evindeki topraklama hattına kadar önemli bir durum. Evinin elektrik tesisati iyi ve kaliteli ise yüksek voltajdan etkilenmez. Bu da PSU'ya zarar veremez. Kısaca tamamen şans işi tak bunu bir 6 ay seni idare eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı