R9 280 için bu PSU yeterli midir? i5-2400 var, anakart zillion B75fel3.
Çok sağol yarın aalmaya gidecem teredüt ettim bende çok sağolYeter ve artar bende RX 570 + i3-9100F var 500 watt yetiyor.
600W diye 250W çıkmış bir konuda görmüştüm. Bu daha beterdir. Hayır yetmez buna dayanarak. İzoly PSU skini farklı C4'dür.R9 280 için bu PSU yeterli midir? i5-2400 var, anakart zillion B75FEL3.
Çok sağ ol yarın aalmaya gideceğim teredüt ettim bende çok sağ ol.
Yeter fakat bu psuyu almanızı önermem. 2. el alacaksanız iş daha da sıkıntı. Kim bilir neden satıyor. Ve ayrıca 80+ Sertifikasının gerçek olduğunu düşünmüyorum. 12V kanalından vaat ettiği değerleri veremiyecek. Bana göre almamalısınız.R9 280 için bu PSU yeterli midir? i5-2400 var, anakart zillion B75FEL3.
Evet 500 tllik psudan ne bekliyorsun? Tüm korumaların olmasını falanmi bekliyorsun?Hocam siz yazdıklarınızda emin misiniz?
Knk bu eskiden almıstım internetten o zamanlar anlamıyordum böyle birşey aldırmısım işteYeter fakat bu psuyu almanızı önermem. 2. el alacaksanız iş daha da sıkıntı. Kim bilir neden satıyor. Ve ayrıca 80+ Sertifikasının gerçek olduğunu düşünmüyorum. 12V kanalından vaat ettiği değerleri veremiyecek. Bana göre almamalısınız.
Ek olarak Psu güvenli değil. Elektrik ve kısa devre olaylarında acaba nasıl tepki verecek.
Şimdi ben takmalımıyım ekran kartını ne olabilirYeter fakat bu psuyu almanızı önermem. 2. el alacaksanız iş daha da sıkıntı. Kim bilir neden satıyor. Ve ayrıca 80+ Sertifikasının gerçek olduğunu düşünmüyorum. 12V kanalından vaat ettiği değerleri veremiyecek. Bana göre almamalısınız.
Ek olarak Psu güvenli değil. Elektrik ve kısa devre olaylarında acaba nasıl tepki verecek.
Kanka bu eskiden almıstım internetten o zamanlar anlamıyordum böyle bir şey aldırmısım işte
Şimdi ben takmalı mıyım ekran kartını ne olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.