i5 2400 RX 470 sistem yükseltme

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarcıya gittim anakartım yandığı için anakartımı değiştirdim sonrasında bilgisayarcı bana yanlış sistem kurduğumu RX 470 almak yerine RX 560 alıp kasa değiştirseydin daha iyi olurdu demişti üstelik biraz da hak verdim çünkü kasam çok eskiydi ve ekran kartım kasanın içine zar zor sığıyordu ne yapsam bilmiyorum stajyer öğrencisiyim ve önerilerinizi bekliyorum her ay yeni bir parça almayı planlıyorum taki yaza kadar yazdan sonra güzel bir i7 4790K sistem toplamayı düşünüyorum. Ama bilgisayarcı bana gelecek ay kasa almamı önerdi ve kasamın Intel Core 2 Duo kasası olduğunu ve kasamı değiştirmessem bilgisayarın ısınabileceğini ve zarar görme ihtimalini söyledi sizce gelecek ay kasa mı almalıyım yoksa Z77 anakarta mı geçmeliyim?

İkinci elden ucuz ama geniş idarelik bir kasa al. Sonra işlemcini istediğin bir şey al.

İfadeler: Vio
Kapak açık kullan bir şey olmaz zaten. En fazla bir toz filtresi çekersin bir şey olmaz. Anakart al kasayı sona bırak.

RX 470 ve 560 arasında neredeyse 2 kat FPS farkı var, kasanız söylediğiniz kadar kötüyse ve kart zor sığıyorsa geniş ve hava sirkülasyonu iyi olan bir kasa almanızı öneririm.

Hangi kasayı önerirsiniz hocam bütçem 800 900 arası bir şey.

Bu arada i5 2400'den i5 3570K ya mı geçmeliyim yoksa 1150 pin anakart ve i5 4670K ya mı geçmeliyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…