F Flawoyz Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 Merhaba! Sistemin rahatça ETS 2 oynatır mı? Intel(R) Core(tm) i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.30 GHz. 8,00 GB RAM. 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci. Windows 10 Pro. NVIDIA GeForce GT 630 ekran kartı. Gigabyte Ultra durable 4 classic anakart.
Merhaba! Sistemin rahatça ETS 2 oynatır mı? Intel(R) Core(tm) i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.30 GHz. 8,00 GB RAM. 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci. Windows 10 Pro. NVIDIA GeForce GT 630 ekran kartı. Gigabyte Ultra durable 4 classic anakart.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 3 Ocak 2024 #2 Rahatça olmasa da oynatır diye düşünüyorum Low ayarlarda.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 3 Ocak 2024 #3 Düşük ayarlarda 30+ FPS oynarsın, birkaç ayar da açabilirsin.
HZT4 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 312 3 Ocak 2024 #4 En düşük ayararda 60 80 FPS oynarsın ama zevk alamazsın o oynadığın oyundan.
Ömer.1 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 R5 5600 GIGABYTE A520M K V2 16 GB 3200 mhz ram 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2024 #5 Low-mid arasi oynatir bende eskiden aynı ekran kartı vardi.
b4r3k Centipat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #6 Rahatça oynatır. Laptopumdaki intel pentium bile sabit 30FPS veriyordu low garfiklerde.
F Flawoyz Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #7 Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. b4r3k dedi: Rahatça oynatır. Laptopumdaki intel pentium bile sabit 30FPS veriyordu low garfiklerde. Genişletmek için tıkla... Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ömer.1 dedi: Low-mid arasi oynatir bende eskiden aynı ekran kartı vardi. Genişletmek için tıkla... Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. HZT4 dedi: En düşük ayararda 60 80 FPS oynarsın ama zevk alamazsın o oynadığın oyundan. Genişletmek için tıkla... Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Lee Yubin dedi: Düşük ayarlarda 30+ FPS oynarsın, birkaç ayar da açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kaan Diktaş dedi: Rahatça olmasa da oynatır diye düşünüyorum Low ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. b4r3k dedi: Rahatça oynatır. Laptopumdaki intel pentium bile sabit 30FPS veriyordu low garfiklerde. Genişletmek için tıkla... Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ömer.1 dedi: Low-mid arasi oynatir bende eskiden aynı ekran kartı vardi. Genişletmek için tıkla... Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. HZT4 dedi: En düşük ayararda 60 80 FPS oynarsın ama zevk alamazsın o oynadığın oyundan. Genişletmek için tıkla... Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Lee Yubin dedi: Düşük ayarlarda 30+ FPS oynarsın, birkaç ayar da açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kaan Diktaş dedi: Rahatça olmasa da oynatır diye düşünüyorum Low ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Ocak 2024 #8 Flawoyz dedi: Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... GT630 düşündüğümden daha iyiymiş demek ki .
Flawoyz dedi: Orta derece ayarlarda oynadım, gayet güzel. Zevk alıyorum oyundan. Donma/kasma felan yok çok şükür. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... GT630 düşündüğümden daha iyiymiş demek ki .
Ömer.1 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 R5 5600 GIGABYTE A520M K V2 16 GB 3200 mhz ram 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2024 #9 Lee Yubin dedi: GT630 düşündüğümden daha iyiymiş demek ki . Genişletmek için tıkla... İyi değil. Vasatın altı.
Lee Yubin dedi: GT630 düşündüğümden daha iyiymiş demek ki . Genişletmek için tıkla... İyi değil. Vasatın altı.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Ocak 2024 #10 Ömer.1 dedi: İyi değil. Vasatın altı. Genişletmek için tıkla... ... düşündüğümden...